skydrive pentru windows xp

Duminică, 19 Mai 2013 | 3 Comentarii

Microsoft oferă serviciul de cloud storage numit Skydrive. La acest moment 7GB sunt gratuiţi. Singura problemă este că aplicaţia desktop nu este disponibilă pentru Windows XP. Ştiu, este un sistem mort pentru care nu se mai oferă suport şi nici actualizări. Totuşi, sunt numeroase sisteme care mai au instalat XP şi ar putea beneficia de serviciu, dar Microsoft nu oferă un client pentru PC …

syncdriver

Aşa încât au apărut diverse programe care fac acest serviciu. Cel mai bun este SyncDriver. Îl puteţi descărca (ultima variantă) de la link-ul anterior, sau de aici (local).

Utilizarea SyncDriver este extrem de simplă, meniurile sunt intuitive iar memoria ocupată este extrem de mică.

3 comentarii la “skydrive pentru windows xp

 1. Marius a comentat:

  SkyDrive este pe departe cel mai bun serviciu de cloud, nu sunt mare fan Microsoft(folosesc Ubuntu de 4 ani pe laptopul personal) in schimb folosesc foarte mult SkyDrive la servici pentru backup de documente, am backup al documentelor si pe serverul companiei dar se mai intampla sa pice “cand iti este lumea mai draga” si atunci am acces la documentele mele si de pe SkyDrive. Si daca cei 7 Gb gratis nu sunt de ajuns(desi cred ca pentru multi utilizatori este suficient) atunci exista optiunea de a cumpara spatiu pentru 10$-20 Gb. Recomand cu incredere. Si daca ai si un telefon cu Windows 8 este perfect(mie personal mi-a facut o impresie foarte buna Windows 8 instalat pe telefoane), avand o integrare foarte buna la SkyDrive si Exchange Server pentru mail.

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   SkyDrive se înţelege foarte bine şi cu Android. Pentru backup la fotografii este perfect. Şi Amazon Cloud merge, dar spaţiul este ceva mai mic.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Marius a comentat:

  Si inca un lucru foarte util(cel putin in cazul meu) este integrarea Office care o are in varianta “web”, poti sa vezi (sau sa modifici in cazul fisierelor “office”) orice fisier Microsoft Office, pdf si fotografii fara sa le descarci pe calculatorul de unde esti logat, un lucru foarte bine gandit. Nefiind inca lansata si versiunea de Linux(si nici nu cred ca o sa fie lansata) varianta web pentru SkyDrive functioneaza excelent.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.