sistem vechi cu nevoi second hand

Joi, 30 Ianuarie 2014 | 2 Comentarii

Mai corect era de pus titlul “Decât dobitoc la oraş, mai bine prost în satul tău”. Relu Fenechiu, omul care a cumpărat transformatoare vechi, le-a revopsit şi le-a vândut la preţ de transformatoare noi, are probleme mari. Sigur, afacerea s-a făcut cu o firmă de stat, pentru că pe un privat îl păcăleşti mai greu. Statul se lasă uşor. Păcălit.

La termenul de ieri, avocatul Gheorghiţă Mateuţ, cel care îl apără pe Fenechiu, a spus aşa:

“Relu Fenechiu nu este vinovat si a respectat legislatia privind achiziţiile publice. Sistemul energetic national era vechi, iar din acest motiv avea nevoie de transformatoare vechi, second hand.

transformator-fenechiu

Chiar şi acum sistemul energetic naţional este vechi, poate mai vechi decât era la acel moment, deci, după logica avocatului Mateuţ, nevoile sunt tot second hand. Zic să înfiinţăm o firmă care să vândă echipamente energetice second-hand, poate pune botul la afacere vreo firmă de stat, ceva. Evident, cei care vând echipamente noi nu au nici o şansă. Trebuie să se reprofileze pe produse second-hand, pentru că un sistem vechi are nevoie de ele. Cât de dobitoc să fii?

În apărarea sa, Relu Fenechiu a spus:

“Nu am greşit cu nimic. Trec printr-o perioadă foarte proastă, am părinţii bolnavi. Am doi copii unul, de 5 ani si unul la facultate. Baiatul mai mare imi trimite mereu mesaje in legatura cu aceasta condamnare. Stiu ca da bine condamnarea la MCV, dar va rog sa ma judecati corect.”

Ideea e că atunci când erai pe cai mari, părinţii erau sănătoşi? Nu te-ai gândit nici un moment la copiii tăi şi că s-ar putea să îţi pară rău de diversele combinaţii mai mult sau mai puţin legale în care ai intrat. Ştim, e greu …

Sursa: evz.ro

2 comentarii la “sistem vechi cu nevoi second hand

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.