simt un gust ciudat

Miercuri, 22 Mai 2013 | 3 Comentarii

Mărturisesc că am cumpărat de-a lungul timpului multă apă plată, în imensa majoritate Dorna – Izvorul Alb. Dar, de o bucată de vreme, simt un gust ciudat … Da, este vorba despre apa plată de mai sus.

Prin gust ciudat înţeleg un gust care nu era de acolo şi nu l-am simţit niciodată până acum câteva săptămâni. La prima sticlă cu gust (nasol, metalic) am zis că or fi avut o zi mai proastă, etc. Dar nu, gustul persistă şi în apa luată ieri. Aveţi mai jos o poză cu data şi lotul, poate citeşte vreun reprezentant Coca-Cola.

sticla_apa_plata_izvorul_alb

Ştiu, câteodată apa de la chiuvetă e mai bună.

3 comentarii la “simt un gust ciudat

 1. Bucovinean a comentat:

  Si eu am patit ceva similar. Cu apa plata cumparata de la Selgros. Fratele meu i-a sunat pe cei de la Dorna si mi-au trimis o masina a doua zi care mi-a schimbat toata apa cumparata.

  Se pare ca problemele apar de la depozitare necorespunzatoare (gen la soare) sau de la detergenti/dezifectantii utilizati de comercianti.

  De la experienta neplacuta avuta, nu mai cumpar apa decat de la Auchan/Carefour sau de la benzinarii.

  Ar mai fi idea cumparari la stica non-pet, dar pana la urma cred ca cel mai bun lucru e un sistem de filtrare amplasat pe robinet.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Daca apa e imbuteliata in aprilie si eu am cumparat-o in mai, 2 saptamani mai tarziu, ce legatura au detergentii utilizati de comercianti?

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 1

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.