simona halep s-a răzgândit

Marţi, 7 Iulie 2015 | 0 Comentarii

După ce spunea acum câteva zile, citez:

Nu am nici o obligaţie faţă de nimeni din ţara noastră. În primul rând, joc pentru mine. Mă bucur enorm că am fani, care m-au susţinut cînd mi-a fost mai greu, că s-au bucurat alături de mine când am câştigat turnee. Copiii sunt apropiaţi de mine, le face plăcere să mă vadă”.

şi

“E greu să mă întorc acum în România. De obicei, mă întorc des în ţară după turnee, dar acum, mă gândesc să nu mai fac asta. Vreau să văd ce pot alege şi unde pot să merg în vacanţă. Vreau să plec. La început, am fost surprinsă de reacţiile urâte din ţară, dar acum sunt obişnuită să aud astfel de lucruri în România”.

Simona Halep a dat-o cotită, ca la Ploieşti, aşa cum îi şade bine oricărui român original, autentic. Parcă e cam nasol să dai cu mucii în fasole la modul atât de grotesc şi să spui că nu ai nici o treabă cu nimeni, pentru ca mai apoi să revii pe un cal alb şi să declari senin “I AM powered by Romania” – sigur, mergea tradus la partea în limba română “Sunt powărată de România”.

simona-halep-s-a-razgandit

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris și m-ați încurajat în ultima perioadă. Vreau să vă mulțumesc și pentru critici, pentru că, în definitiv, orice critică poate fi constructivă dacă reușim să o primim așa cum trebuie. I AM powered by Romania

Sunt părţi din ţară unde locuitorii se scuipă, se înjură şi mai apoi, la 10 minute distanţă, se pupă pe gură – adică se răzgândesc repede. La Constanţa tot aşa e?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.