silviu lung a omorat un om

Joi, 9 Ianuarie 2014 | 1 Comentariu

Ştiu că titlul este exagerat … Dar este doar parţial exagerat şi am făcut-o intenţionat. Urmărind ştirile nu ai cum să rezişti dezinformării constante a posturilor TV care prezintă faptele. Televiziunile au prezentat ştirea aşa:

silviu-lung-a-omorat-un-om-accident-sofer

“Silviu Lung a fost rănit în urma unui accident rutier. Maşina în care se afla a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe celălalt sens de mers. Silviu Lung era singur în maşină în momentul accidentului.”

silviu-lung-a-omorat-un-om-accident

Deci Silviu Lung conducea maşina, maşina lui a intrat pe contrasens şi a izbit o maşină care se deplasa regulamentar pe celelalt sens de mers. Şoferul celeilalte maşini a murit, iar cei doi copii ai săi care se aflau în maşină au fost răniţi, unul dintre ei foarte grav, aflându-se acum în comă indusă din cauza unui hematom cerebral.

Televiziunile iau interviuri unor fotbalişti, jucătorii de la echipa de fotbal a Craiovei au mers la spital, etc. Nu vorbeşte nimeni despre cel care a murit, despre cum se va descurca mama cu cei doi copii (asta dacă cel grav rănit traieşte).

Da, a fost un accident … dar istoria accidentelor din zona Craiova ne arată că, inclusiv în cazurile în care s-a dovedit în mod clar vina şoferului care a produs accidentul, cel vinovat nu păţeşte mai nimic. Vezi şi cazurile Carmen Păunescu – 3 morţi şi Şerban Huidu – 3 morţi .

Un comentariu la “silviu lung a omorat un om

  1. Cosmin a comentat:

    Ai dreptate. In plus, dupa declaratiile lui Silviu Lung nici macar nu da impresia ca ar avea frica de puscarie. Nici nu ia asta in calcul. Nu-mi pasa cine a fost, a gresit, sa fie pedepsit ca toti ceilalti! Pacat ca legea nu e egala pentru toti si mai mult ca sigur o sa scape.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.