şi s-a terminat

Joi, 30 Aprilie 2015 | 1 Comentariu

Timpul costă, a scrie articole OK consumă mult timp, iar lipsa de feedback din partea celor care citesc (sunt câteva zeci) mă face să nu mai scriu pe blog. Platforma WordPress este extraodinară, dar e încorsetată în limitele date de PC – foarte multe lucruri nu se pot face decât de pe un calculator normal, experienţele de editare de pe platformele mobile sunt negative.

A publica un screenshot pe Facebook, cu crop cu tot şi un comentariu, durează undeva pe la 20-30 de secunde, acelaşi lucru pe un PC durează între 2 şi 3 minute. Poate mai mult. Motiv pentru care … adio WordPress.

Pentru cei interesaţi în continuare de ceea ce scriu: vă invit pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/omrau

Later edit: Faptul că lumea apreciază că nu o să mai scriu îmi confirmă că decizia este una bună. De ambele părţi.

Un comentariu la “şi s-a terminat

  1. Ignat Florian a comentat:

    Nu știu dacă renunțați de tot la a scrie pe acest blog sau pur și simplu renunțați la varianta de folosire/gestionare a blog-ului, dar ca un cititor nou și interesat de articolele postate în legătură cu cele mai noi subiecte(având bineînțeles cel mai adecvat limbaj pentru a pune în evidență atuurile știrilor), nu cred că timpul dumneavoastră e pierdut. Chiar și pentru cei câțiva cititori, care probabil se vor mai înmulți cu timpul, și ei “pierd” timpul citind niște informații care par mult mai credibile decât dacă ar apărea în libertatea, monitorul sau gândul(nici unul din exemple nu e relevant, dar sunt surse de informații până la urmă și nu trebuie să judecăm de pe urma faptului că profită de pe urma bieților oameni înzestrați cu puteri supraomenești de a discerne adevărul).

    Comentariu bun. Thumb up 12 Thumb down 4

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.