sfaturi pentru credinciosi

Marţi, 23 Aprilie 2013 | 5 Comentarii

Am dat peste un site cu temă religioasă care conţine o mulţime de articole interesante. Unele dintre titluri le puteţi vedea înşiruite mai jos (nu dăm link-urile, cei interesaţi le pot găsi aici):

“In rugăciune contează calitatea, dar la o rugăciune de calitate se ajunge numai prin multă cantitate …”

“Unde să căutăm vindecare – la Dumnezeu sau la medici?”

“Lucrează în duminici şi sărbători şi vin peste ei nenorocirile”

“Dacă se clatină temeliile se dărâmă toată casa, dacă se destramă căsniciile, se strică toată viaţa noastră …”

“Ce facem când celălalt nu e credincios?”

“Divorţez. Nu ne potrivim la pat !”

Nici cardul cu cip nu este pe placul clerului. Motiv pentru care ei au ieşit în piaţa publică pentru a-şi manifesta dezaprobarea.

miting_preoti_card

Mă abţin de la orice comentariu … e clar că şi în acest domeniu am pornit pe un drum nou, al îndobitocirii profunde. Şi nu ştiu câţi copii de 12-18 ani tresar pozitiv la citirea unor astfel de articole. Nu sunt sigur nici că cei trecuţi de 25 ani şi aflaţi la prima tinereţe şi cu acces de 100 Mbps la Internet sunt foarte receptivi. Ei cred că preferă să citească asta.

În rest poate fi valabil, cu observaţia că poate e mai util să mergi la doctor atunci când eşti bonav. Şi nu uitaţi, important este să realizaţi mai întâi cantitate. Calitatea vine în timp …

preoti_mercedes

Chiar, ce înseamnă calitate în acest domeniu? Când popa vine la biserică cu Ranger Rover sau cu Mercedes E Classe, se pune că acesta poate furniza ceva de calitate?

5 comentarii la “sfaturi pentru credinciosi

 1. AvatarGelu a comentat:

  Nu trebuie sa generalizam insa e bine sa scoatem la lumina si astfel de aberatii. Site-ul apartine unei persoane dupa whois.
  “Unde să căutăm vindecare – la Dumnezeu sau la medici?” – Parerea mea ca la amandoi.

  Răspunde
 2. Avatargabi a comentat:

  despre multpreafericiti: cea mai mare mafie romaneasca… bine ca nu are voie nimeni sa conteste finantarea unei CATEDRALE in defavoarea catorva sute de scoli, ca spitalele sunt mai scumpe si intelegem.

  despre blog; observ ca asa numitii capi si-au facut temele si au imprumutat multe din metodele folosite de reformati si protestanti pentru a atrage cantitate. Din acest motiv calitatea ortodoxiei pierde in fata altor specii.

  concluzie: ce sa facem noi? sa zambim si sa ne prefacem prosti, ca oricum sunt infiltrati bine in toate structurile decizionale; undercover

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.