sesiune extraordinara in parlament

Luni, 23 Ianuarie 2012 | 3 Comentarii

A inceput sesiunea extraordinara a Parlamentului Romaniei. Dupa cum era de asteptat, deputatii si senatorii sunt extrem de interesati de soarta tarii si studiaza intens pentru a fi in cunostinta de cauza atunci cand vor fi nevoiti sa voteze.

sesiune extraordinara 2012

Elena Udrea scrie SMS-uri pe telefonul ei micut si alb (in timp ce primul ministru Emil Boc vorbeste la microfon).

sesiune extraordinara 2012 elena udrea

Din cauza protestelor de strada din ultimele zile s-au adunat. Sa vedem ce iese. Se va confirma scenariul cu remanierea guvernamentala ?

Actualizare 23 Ianuarie 2012 – 14:10

1. Emil Boc a anuntat ca a cerut presedintelui Traian Basescu demiterea ministrul de externe Teodor Baconschi pentru declaratiile “nepotrivite” facute la adresa manifestantilor.

Actualizare 23 Ianuarie 2012 – 15:45

2. Varujan Pambuccian a declarat ca grupul parlamentarilor minoritatilor nationale nu va mai sustine nici o asumare de raspundere pe nici o lege, pentru nici un guvern actual sau viitor. Mi se pare in regula, avand in vedere ca cele 14 asumari de raspundere ale guvernului condus de Emil Boc nu ar fi putut trece fara ei.

Cred ca mai sunt cateva nume care vor dispare din prim-plan. Estimez in acest sens: Funeriu, Udrea, Vreme. Sa vedem cat de departe merge Basescu.

Actualizare 23 Ianuarie 2012 – 17:20

Lucrarile s-au incheiat. Nu s-a mai spus nimic interesant si care sa ramana in cartile de istorie. S-a vorbit de pomana, doar Baconschi a fost sacrificat. Antonescu a strigat cat l-au tinut plamanii – fara sa transmita alt mesaj decat “Jos Basescu”, Ponta a vorbit civilizat, dar fara substanta. Un cretin de la UMDR vorbea ceva de federalizare, bugete pe regiuni si alte tampenii, contrate imediat de Vasile Blaga (care a avut un discurs moderat, calculat, fara excese). Daniel Oajdea (PDL) spunea, ca ultim vorbitor, ceva de niste baieti destepti din energie si oameni din consiliile de administratie (dar cred ca preluase ceva din ce au spus PSD despre ei, dar omul uitase probabil). Restul sunt pe aceleasi pozitii, motivat si de faptul ca opozitia nu are nimic concret de oferit.

A spune doar “Jos Basescu”, fara nici o contrapropunere, este total neconstructiv. Fara o oferta valabila (pe care nu stiu daca va fi in stare sa o produca vreodata), doar cu revolutionarii de pe Facebook, opozitia va vorbi pe langa masa unde se impart bucatele inca cel putin 4 ani. Cu o mana de oameni care protesteaza in Piata Universitatii nu ai cum sa fii relevant. Este de semnalat ca Partidul Poporului cu televizor se afla la incalzire pe margine si va intra in parlament.

3 comentarii la “sesiune extraordinara in parlament

  1. Adrian a comentat:

    Udrea? Ma indoiesc ca se va atinge de Udrea. Cel mai probabil va ramane asa, cu Baconschi scos in fata si executat pentru placerea poporului (fara nici u efect real…evident).

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.