se scumpeste mancarea

Vineri, 31 August 2012 | 2 Comentarii

Din cauza secetei din această vară, toate produsele alimentare se vor scumpi. Scumpirile se văd deja la produsele de panificaţie şi se vor vedea în curând şi la produsele de origine animală. Şi asta pentru simplul motiv că animalele mănâncă tot produse agricole.

camp_uscat

Chiar dacă lucrurile sunt mai mult decât evidente, ministrul agriculturii, pe numele lui Daniel Constantin, se face că nu vede nimic şi declară:

Niciodată însă creşterea de preţ, care la cereale a fost de 30 la sută, nu s-a regăsit şi în preţul final, dacă am avut o creştere de 30 la sută, în unele cazuri, creşterea finală a fost de 3-5 procente. Este evident că atât la grâu, cât şi la celelalte produse, mai ales la cele care sunt afectate în România într-un mod puternic, porumb şi floarea soarelui, creşterile la aceste produse au fost destul de importante şi sunt destul de importante.

Şi o întrebare pe care şi-o poate pune oricine care are un minim bun simţ: cât de cretin trebuie să fii să declari aşa ceva?

Cine l-a pus pe ăsta ministru şi ce pregătire are el pentru un asemenea minister? Ştim câte ceva despre Dan Voiculescu, dar oare să aibă vreo legătură?

2 comentarii la “se scumpeste mancarea

 1. Meşteru` a comentat:

  De parcă e o noutate! Euro e ca dracu` mai avea puţin şi ajungea ca lira! T.V.A-ul e şi ăsta tot la fel. O chestiune care nu am înţeles-o … am luat acum 2 săptămâni o mini freză de la Real-fără egal care m-a costat 71 de lei la care mi-au adăugat bandiţii 4 lei cică taxă verde. Ok dar de ce nu mi-a adăugat taxă verde acum 5 săptămâni când am luat un TV LCD(430 de lei) . Ei dau din umeri. Care e treaba?

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Ce ai scris tu nu are nici o legatura cu articolul.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.