se joaca la rupere

Vineri, 8 August 2014 | 0 Comentarii

Oamenii de la Antena 3 au intrat în panică şi s-au adunat la o şezătoare în studio. Pentru a vedea că lucrurile sunt ciudate, în poză apar o grămadă de oameni care nu sunt salariaţi ai trustului. Printre ei se află şi Costin Georgescu, fost director SRI. Omul apărea în ultima vreme la emisiunile Antena 3, ca invitat părerolog:

costin-gerogescu-sri-antena3

Din umbră, probabil că se lucrează intens, pentru că ar fi total defavorabil ca Antena 3 să se închidă tocmai acum, când începe campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Oare Victor Ponta discută acum strategia de urmat în buncărele de la Ministerul Apărării? Să nu păţească cum au păţit judecătorii care aranjau procesele în lift, pe principiul că dacă nu este semnal la mobil nu te poate asculta nimeni. Atunci, în lift, erau microfoane. Grijă mare să nu fie microfoane în buncăr!

Bonus: Gabriel Oprea, şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase (aşa l-a numit Băsescu), a fost coordonatorul lucrărilor de doctorat ale generalilor SRI Vasile Stanciu, Ionel Marin şi Radu Timofte (fost director SRI), dar şi a procurorului George Balan, ales în 2006 membru CSM.

Gabriel Oprea s-a folosit de politică pentru a deveni general cu multe stele şi profesor universitar conducător de doctorate. Lista de doctori făcuţi sub oblăduirea generalului Oprea este în cea mai mare parte un tabel al impostorilor intelectuali. După ce la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a început o investigaţie legată de acordarea titlului de doctor pe barba marelui profesor în materie de descurcat şi tras sfori, generalul Gabriel Oprea şi-a mutat făbricuţa de doctori sub umbrela SRI, unde Parchetul General şi DNA-ul nu îşi mai bagă nasul.

George Balan a fost interceptat de SRI şi acum are un dosar penal. Vedeţi cum se închide cercul?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.