schimba postul inteligentule

Duminică, 10 August 2014 | 4 Comentarii

Văd multe lume care comentează pe unde apucă, inclusiv pe Facebook, despre faptul că Antena 3 ar trebui închisă, din cauză că ziariştii de acolo nu sunt corecţi. Mă miră o astfel de atitudine din partea unor oameni pretinşi democraţi, a unor oameni care militează pentru libertatea de exprimare.

antena-3-trebuie-inchisa

Antena 3 a realizat cea mai mare audienţă din momentul în care Dan a plecat la Rahova. Pe ici pe colo se iţea PRO TV, pe segmentele cât erau filme.

Atitudinea asta de om superior, în care cei care nu sunt de acord cu tine şi se uită la Antena 3, sunt nişte imbecili, îţi dă un plus de credibilitate? Mai mult, se spune că cei de la Antena 3 manipulează săracii telespectatori. De acord, dar B1TV, Realitatea şi altele, ce fac, nu manipulează? Toate posturile TV manipulează, inclusiv posturile aparent spălate, din Vest. Excepţiile sunt extrem de puţine.

De ce te plângi ca un un om fără minte? Ai telecomanda la dispoziţie şi poţi să te uiţi la alt post sau poţi sa nu te uiţi deloc. Dar de ce comentezi aiurea? Inteligentule!

4 comentarii la “schimba postul inteligentule

  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Discovery, MTV … si cred ca mai sunt. 🙂

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

 1. Ovidiu a comentat:

  Digi24 (parere personala) un post neatins de partinire, inca. Si cu un jurnal de seara excelent.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Trebuie atentie mare – dezinformarea se poate face nu doar mintind, ci si prin omiterea unor stiri. Adica prezint o multime de stiri neesentiale pentru a masca ceea ce conteaza. Pe vremea lui Iliescu se practica si acest sport.

   Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.