schimb aprobat in csat

Vineri, 24 Mai 2013 | 1 Comentariu

Un băiat declara astăzi la TV o chestiune care se ştie de mult timp, dar pe care nu am mai auzit-o în ultima perioadă. Schimbul de terenuri dintre cioban şi Ministerul Apărării a fost aprobat în CSAT. CSAT vine de la Consiliul Suprem de Apărarii a Ţării şi este prezidat, conform legii, de către preşedintele ţării. Preşedinte care este, conform legii, comandatul suprem al forţelor armate.

schimbul_terenuri_becali_csat

Din CSAT fac parte primul ministru, şefii serviciilor secrete, miniştri importanţi, pe scurt oameni care sunt printre cei mai puternici din ţară şi care hotărăsc soarta ţării. Deci nu este un organism formal în care se doarme în bănci aşa cum a devenit, din păcate, parlamentul.

Întrebare: Cum este posibil ca un document aprobat în CSAT – cum este documentul care viza acest schimb de terenuri între cioban şi MAPN, să fie ignorat de instanţă? Fiindcă dacă nu ar fi fost ignorat, vina nu ar fi căzut pe cioban. Ciobanul a propus ceva, alţii au aprobat şi acum ciobanul e la puşcărie?

Provocare: Celor care se îndoiesc de anumite lucruri, le recomand să încerce să procedeze în mod similar: adică să facă un act – ca persoană particulară, cu un minister sau o firmă de stat, act care să aibă nevoie de aprobarea CSAT pentru a intra în vigoare. Ia vedeţi, puteţi?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.