scenarii posibile 2012

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 | 1 Comentariu

Ma gandeam in dimineata asta la o chestiune. Daca tot s-au facut o gramada de manipulari de o parte si de alta a taberei, haideti sa incercam un exercitiu de logica. El este suparat pe partid, mai ales pe unii care au uitat de unde au plecat. Cazul Apostu va spune ceva ? Dar demisia lui Raed Arafat si revenirea lui brusca asupra deciziei ? Dar de dezvaluirile din presa on-line de dupa demisie cine isi mai aminteste ?

traian basescu

S-a intamplat in numeroase randuri sa-si declare nemultumirea fata de PDL.

Presedintele Traian Basescu afirmă că PDL este o “mare deceptie” si considera ca exista o diferenta remarcabila intre partidul condus de el si cel de acum. Seful statului ii critica pe membrii PDL, despre care spune că au scazut mult “daca au ajuns la spagi”. Mai mult, Traian Basescu precizeaza ca banii obtinuti din “surse” nu ajung la partid ci acasa la membrii PDL, explicand ca sunt organizatii care nu au telefonul sau incalzirea achitate la timp. (15.11.2011)

Vazand sirul evenimentelor, se gandeste sa speculeze un pic momentul si sa agite taberele mai tare. Un miting rapid, lacrimogene, jandarmi, ziaristi care se fac ca nu inteleg, un pic de societate civila pe tema acelor multe legi adoptate prin asumarea raspunderii si mult fum.

APADOR-CH declara ca asumarea repetata a raspunderii Guvernului “vine in continuarea unei alte practici abuzate de guvernele succesive ale Romaniei, cea a legiferarii prin intermediul ordonantelor de urgenta. Astfel, numai in perioada 1 ianuarie – 14 aprilie 2011, au fost publicate in Monitorul Oficial al Romaniei 36 de ordonante de urgenta”.

In felul asta se poate aseza linistit la masa cu cei de la PDL sa le ceara sa schimbe cate ceva, inclusiv o parte din guvern, sau chiar tot guvernul. PDL fara el e zero pe toata linia. El detine control total pe UNPR (toti parlamentarii santajabili sunt adunati acolo), UDMR si minoritatile pot fi mituite usor (li se da un os de ros – ca si pana acum, cu diferenta ca osul va avea mai multa carne de data asta). Presimt ca va urma o remaniere guvernamentala. Timpul va spune daca am avut sau nu dreptate.

Surse: ziuanews.ro

Un comentariu la “scenarii posibile 2012

  1. AvatarCamil a comentat:

    Remanierea e următoarea mişcare a lui Băsescu. Diversiunile cu jandarmii şi activiştii portocalii infiltraţi între manifestanţi cu pancartele PDL=USL=MIZERIE nu au avut rezultatul scontat, ba mai mult i-au făcut şi pe românii de peste hotare să se adune în faţa ambasadelor României. Să ne aşteptăm săptămâna viitoare să cadă Funeriu.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.