scandal la TVR

Vineri, 10 August 2012 | 0 Comentarii

Televiziunea Română stă pe un butoi cu pulbere. Situaţia în care a ajuns se datorează în cea mai mare măsură clasei politice, clasă care a vrut să dea de muncă la cât mai mulţi pupători în fund.

Aşa au apărut 7 canale la TVR şi 5 studiouri regionale. Taxa radio-TV pe care o plătim nu ajunge sub nici o formă să finanţeze TVR, aşa încât instituţia a avut nu cu mult timp în urmă conturile blocate de către ANAF.

tvr_programe_centrale

tvr_studiouri_regionale

După cum scrie Evenimentul Zilei, se intenţionează desfiinţarea unor canale ale TVR, zvonurile din piaţă anunţând închiderea TVR Internaţional, TVR Cultural, TVR 3 şi TVR Info.

Sigur, lucrurile conţin şi un pic de încărcătură politică. Tot Evenimentul Zilei suspectează că PNL vrea să se asigure că în cazul în care vor candida separat de PSD în toamnă, vor avea acces la TVR. Nu văd ce legătură are accesul la o televiziune în contextul în care îi închizi nişte canale. Tot ce se poate să aibă …

Ce e important e că nu se vor mai risipi banii publici pe nişte canale la care nu se uită nimeni. Fiind totuşi o televiziune publică, parcă eu nu aş închide TVR Cultural. Nu pentru că aş urmări foarte mult acest post, dar în mizeria generală din media românească, un canal pur cultural unde nu se transmit manele ar putea fi de ajutor.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.