unboxing samsung galaxy s5

Luni, 24 Februarie 2014 | 10 Comentarii

Important: Samsung Galaxy S5, Samsung Gear 2 şi Samsung Gear Fit vor fi lansate în magazine pe 11 Aprilie 2014.

După numeroase posturi pe diverse bloguri şi site-uri de specialitate, Galaxy S5 este încă un mister. Iată că Samsung va spulbera mitul şi prezintă unboxing Live pentru Galaxy S5. Poate fi urmărit aici:

Da, este contul oficial Samsung Mobile, deci nu e nici un fake sau o presupunere a unor ziarişti cu pretenţii de specialişti. Evenimentul este transmis în direct din Barcelona. Aştept cu interes ieftinirea lui S4, pentru că Galaxy S3 pe care îl am momentan are serioase probleme provenite din partea hardware.

Dimineaţă am văzut o fotografie cu Samsung Galaxy S5, dar cred că e doar o eroare tehnică:

galaxy-s5

Da, arată ca porcu’ … deci cred că e un fake poza.

10 comentarii la “unboxing samsung galaxy s5

 1. AvatarMihai a comentat:

  UNBOXING ?????? Hai ca asta e buna, a ajuns si in Romania stilul “Jobless Nigga’s Unboxing High-Tech Shit” ? Recunosc ca pana ieri nu am intalnit acest nou cuvant demn de adaugat in DEX, dar iata ca astazi dictionarul explicativ roman a fost extins. (inceputul extinderii DEX a fost “MOUSE” daca va mai amintiti …).
  p.s.: Nu fac misto de post, e chiar fain, nu e cazul sa nu postati comantariul. “Unboxing” urmaresc demult pe youtube, si ma minunez cate balarii pot debita negroteii care nu pricep nici macar ce e un if else despre performantele PS3/iPhone5/etc. De fapt ma minunez ce priza au la public. Cred ca “UNBOXING” o sa aiba un viitor stralucit si in Romania.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Si tu stii, dupa atatia ani de cand mouse a fost acceptat, care ar fi echivalentul in limba romana? Deci mouse e sinonim cu … ?

  2. Avatarvasiauvi a comentat:

   Discutia asta imi aduce aminte de un reportaj de la o televiziune din Republica Moldova, de acum multi ani. Reporterul spunea ceva de genul: “Elevii de la scoala Cutare au intrat cu guzganul pe Internet”. Deci, banuiesc ca macar este un sinonim pentru mouse, cel putin la fratii nostri de peste Prut.

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Da, arata ca o sapuniera ieftina. Dezamagitor, dar pana la urma personal nu vreau decat sa scada preturile la dispozitivele adevarate, gen Nexus 5 (care are 2GB, Snapdragon 800, etc.).

 2. Avatargabi a comentat:


  •Heart rate monitor
  •Fingerprint scanner

  •Additional sensors: humidity sensor, temperature sensor

  huh? sunt curios sa citesc un manual de utilizare a telefonului pentru acesti senzori. Oscilez deja intre o mini statie meteo sau un galaxy… pareri?

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Nu trebuie sa te mire nimic. NSA are nevoie de toate informatiile de la tine: amprente, fotografie, puls, temperatura si umiditatea in mediul in care esti, pozitia de pe GPS, altitudinea, adresa IP, conturi, parole, continutul SMS-urilor (acum si prin WhatsApp). Cred ca e vorba doar de asta si nimic in plus. Unde mai pui ca tu platesti dispozitivul, tu platesti curentul ca sa-l incarci, tu platesti abonamentul de date. A win-win situation 🙂

  2. Avatargabi a comentat:

   conspiratia o constientizam, dar continuam sa cumparam chestii SF doar pentru ca avem cu ce(banca are) si nu putem dormi noaptea daca vecinul are deja… ar trebui mai multa decentza in alegerea lucrurilor necesare unui trai nobil/rafinat.

   viata inca se ghideaza dupa reguli simple, reale; in defavoarea influentei virtuale care dispare cand “moare netul” sau “crapa softu in galaxi s” sau, si mai rau, nu gasim o priza/un cablu banal.

   un partizan al traditionalismului… (mai putin ‘stres’ si o viata implinita, parol’)

   PS: stiu @omrau, un reply putin deviat!

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.