saltul cu parasuta

Sâmbătă, 3 Mai 2014 | 2 Comentarii

Elena Udrea a pus pe Facebook şi fotografii de la saltul cu paraşuta, pe lângă fotografiile în care Preda îi punea coniţe de căpriţă – fotografie de campanie, deci cu capra în campanie. Până aici pare în regulă, dar Elena insistă cu o comparaţie între ea şi curajul ei de a sări de la 4.000 de metri şi Victor Ponta care s-a plimbat în apa de 30 de centimetri, într-o barcă trasă de jandarmi. Comparaţia a fost făcută de Băsescu, apolitic, într-o emisiune la be1. Cică ea e mai cool, că a sărit cu paraşuta:

elena-udrea-parasuta-0

După cum se vede din poză, Elena a sărit cu instructor în spate, e neavând altceva de făcut decât să dea din mâini şi să zâmbească frumos. Instructorul se ocupa de tot şi îi era indiferent dacă la piept ţinea o blondă sau un sac de cartofi.

elena-udrea-parasuta-1

elena-udrea-parasuta-2

Deci, până la urmă, toată chestia cu curajul de a sări cu paraşuta se rezumă la curajul de a avea încredere în instructorul din spate. Ca şi încrederea în pompierul care trăgea barca … cu atenţie să nu o răstoarne. Important este că s-a deschis paraşuta, nu?

2 comentarii la “saltul cu parasuta

  1. Avatarado a comentat:

    Si eu am sarit cu aceiasi baieti. Intr-o fotografie apar 2 instructori in plus fata de cel standard cu care se sare in mod normal. Sa fie oare din cauza ca era extrem de curajoasa? 🙂

    Răspunde
    1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

      Avand in vedere ca se sare cu instructor si tu, practic, nu faci decat sa tipi inutil si eventual sa faci un film cu camera de pe cap, e o chestiune de curaj sa faci asta?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.