salam victoria cu ardei iute

Miercuri, 27 August 2014 | 1 Comentariu

Gusturile nu se discută … se execută. Personal nu am mâncat niciodată salam – de orice fel, cu ardei iute şi nici nu îmi pot imagina ce anume rezultă din această alăturare. Poate că salamul Victoria dă, în combinaţie cu ardeiul iute, o senzaţie de prospeţime şi catifelare. O să încerc, la prânz, să văd dacă rezultă o masă pe cinste.

salam-victoria-ardei-iute-elena-udrea

Comentariile de la poze sunt savuroase, cel mai simpatic mi s-a părut ăsta:

salam-victoria-lung-si-gros-resita

Totul este absolut grotesc, de la declaraţii până la fotografiile făcute împreună cu nişte muncitoare care, probabil, primesc salariul minim pe economie şi muncesc de le sar capacele. Când mergea Ceauşescu prin vizite de lucru în fabrici nu vă plăcea şi vă dădeaţi dizidenţi, acum i-aţi preluat obiceiul!

elena-udrea-geanta-galbena

Şi, pentru ca totul să fie round, nivelul de trai al tuturor româncelor trebuie să fie foarte mare. Deci Elena vă doreşte un nivel de trai mare. Mare am înţeles, dar trebuie să fie subţire sau gros?

Îmi doresc ca toate româncele să aibă un nivel de trai foarte mare şi să-şi permită orice geantă sau poşetă şi-ar dori. Eu le recomand din tot sufletul genţile produse în Sebeş de cei de la „Caresta bags”.

Un comentariu la “salam victoria cu ardei iute

  1. Avataro nevastă oarecare a comentat:

    Îşi doreşte ca româncele să-şi poată permite orice geantă şi-ar dori dar, păstrând proporţiile, le recomanda genţile de la Sebeş.
    O doză de realism nu strică – doar n-or să-şi imagineze astea că nivelul lor de trai o să le permită vreodată să-şi ia o gentă Hermes de 7000 de euro ca a ei.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.