s-a terminat bucuria cu net-ul ieftin la digi mobil

Sâmbătă, 2 Aprilie 2016 | 4 Comentarii

Digi furniza Internet pe mobil folosind infrastructura proprie şi în roaming naţional folosind infrastructura Vodafone. Asta a fost valabil până la 1 Aprilie 2016. Începând de la această dată cei care au net mobil infinit şi nelimitat de la Digi îl vor putea folosi doar prin centrul oraşelor şi acolo unde este acoperire proprie, adică în foarte puţine locuri:

ACOPERIRE EXTINSA PENTRU DATE MOBILE

Incepand cu 1 aprilie 2016, vei avea la dispozitie in cadrul abonamentelor de telefonie mobila, doua optiuni pentru acest serviciu:

– Opţiunea 100 MB – ofera 100 MB trafic date in roaming national, la 1,7 euro (TVA inclus).
– Opţiunea +150 MB – suplimenteaza cu 150 MB traficul de date in roaming national, la 1,7 euro (TVA inclus).

Vei putea activa Opţiunea +150 MB oricand in cursul unei luni, doar dupa activarea Optiunii 100 MB, indiferent daca prima cota a fost sau nu consumata. Beneficiezi astfel de un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3.4 euro (TVA inclusa). Poti activa (din 01.04.16) Optiunile 100 MB si +150 MB la numarul *111# (USSD), parcurgand pasii indicati in mesajul de pe telefon. Optiunile vor fi valabile pana la finalul lunii in care au fost activate si se factureaza in abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

De remarcat că Digi mobil oferă extra-net la un preţ extrem de mare, comparativ cu ceilalţi operatori de pe piaţă. Adică 250MB cu 3,4EUR, adica 1GB la un preţ de 13,6EUR. Un preţ uriaş!

harta-acoperire-digi-3g

Ceea ce vedeţi pe harta cu acoperirea este valabil pentru outdoor, în interiorul clădirilor deja lucrurile se mai nuanţează.

4 comentarii la “s-a terminat bucuria cu net-ul ieftin la digi mobil

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Compar costul de utilizare al unui serviciu oferit de 2 retele diferite, in acelasi loc fizic, geografic. Eu am nevoie de 1G de date in locatia X, si compar cat ma costa la unul si la celalat.

 1. AvatarBa De a comentat:

  în interiorul clădirilor lucrurile se nuanţează intr-adevar, in sensul ca nu mai merge deloc 😉
  apare 3G conectat, parca are si semnal aproape la maxim, dar pur si simplu nu face trafic mai mult de cativa baiti pe minut. cred ca e vorba nu atat de faptul ca nu avea antena, ci de aglomerarea celulei, unde sunt cladiri sunt si utilizatori conectati tot timpul.

  Răspunde
 2. Avatarflorin a comentat:

  Digimobil oferea până acum 100MB (200MB într-o perioadă promoțional) în roaming gratuit. Net-ul “ieftin” era în rețeaua lor. Acum, dacă ai nevoie de net în roaming național plătești până la 3,5euro pentru 250MB. Înainte, după ce se termina cei 100, respectiv 200MB în roaming nu mai aveai acces la net în roaming. Măcar acum, poți dacă ai nevoie accesa netul în roaming național contra cost.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.