s-a lămurit şi cu armele de la skynews

Miercuri, 10 August 2016 | 0 Comentarii

După cum am anticipat – fără să fiu specialist în nimic, doar privind acel film făcut de nişte proşti cu alţi proşti, toată povestea cu armele şi traficanţii e o piesă de teatru absolut sinistră. Ziaristul lui peşte prăjit – Ramsay Stuart – nu a putut fi contactat până mai ieri, pentru că era în concediu de odihnă.

“La aceasta ora se efectueaza cateva pechezitii in judetele Mures si Bistrita. Au fost identificate persoanele mascate si alte persoane care au comunicat cu acestea. Au fost identificate armele si masina. Persoanele vor fi aduse la Bucuresti sa vorbim cu ele”, a declarat Horodniceanu.

“Se confirma un scenariu care cred ca a fost pus la cale de jurnalistii britanici”, a mai afirmat seful DIICOT referindu-se la reportajul SKy News. – sursa

Singura problemă reală acum este ca autorităţile să gestioneze credibil toată ancheta, în aşa fel încât privitorii să fie şi ei convinşi că a fost o făcătură ordinară.

Acum 2 ore a venit şi o reacţie de la domnul Ramsay Stuart:

Ziaristul a explicat că înainte de a face reportajul s-a sfătuit cu consultantul său militar, care are experienţă militară de 25 de ani, iar acesta i-a confirmat că traficanţii nu sunt impostori. “Am alături de mine tot timpul un tip, care este soldat, este consultantul meu militar. Mi-a dat confirmări în legătură cu acei tipi, cu armele, are o experiență militară de 25 de ani și îi accept opiniile. Dar am și eu experiența mea. Dacă ar fi jucat teatru (n.r. – traficanţii), atunci ar merita un Oscar. Sunt cei mai buni actori”, a adăugat jurnalistul.

În apărarea sa, englezul a precizat că a făcut multe reportaje în zonele de conflict din lume, iar dacă autorităţile vor să îl ancheteze, el va răspunde la toate întrebările.

“Autorităţile (n.r. – române) pot vorbi cu mine oricând doresc, la fel şi cele britanice, pot spune oricui ce fac. Am făcut interviuri cu talibanii, cu Statul islamic, cu Al Nusra, am petrecut mult timp din viaţa mea în zonele de război”, a mai spus jurnalistul Ramsay Stuart. – sursa

Deci dacă acel “consultant” militar are experienţă de 25 de ani şi nu s-a prins că în maşina verde sunt arme cu care nu prea ai ce face, deja e clar. Nici nu vreau să mă gândesc că dacă piesa a fost regizată de un serviciu secret, cam ce lucrători au şi ăia.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.