rușii se distrează cu noi

Miercuri, 28 Septembrie 2016 | 0 Comentarii

Ambasada Federației Ruse în România a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj simplu: au donat o sumă modestă pentru sculptura lui Brâncuși. Nimic spectaculos, doar că au facut și un film, postat cu link pe pagină dar care rulează pe Youtube. Mai jos aveți filmul (stocat local, să nu fie probleme):

Get the Flash Player to see this content.

Despre contribuţia Ambasadei la recuperarea sculpturii „Cuminţenia Pământului”

În România este lansată campania pentru recuperarea patrimoniului național cultural al țării, inclusiv a sculpturii lui Constantin Brâncuși “Cumințenia Pământului”. Ambasada se alătură acțiunii și aduce o contribuție financiară modestă la fondul comun creat în acest scop.

Посольство России внесло свой финансовый вклад в фонд возвращения скульптуры “Мудрость земли”

В Румынии развернута кампания по возвращению национального культурного достояния страны, в том числе скульптуры К.Брынкуша «Мудрость земли». Посольство присоединяется к этой акции и вносит свой скромный финансовый вклад в общий фонд, созданный в этих целях.

Spiritele s-au inflamat în România, și lumea înjură ca la ușa cortului în comentariile clipului de pe Youtube (comentarii care aparent nu sunt moderate) dar și pe pagina de Facebook. De aici și până la Puie Mutin nu mai este decât un pas. Mic.

Ia priviți voi cum explică Putin cum e treaba cu scutul antirachetă și cu americanii:

Plus, ceremonia de investitură când Putin a preluat mandatul de președinte de la Medveded, în 2012:

În rest, istoria e orice, numai știință nu. E vorba strict despre cine e mai puternic și cine îi plătește pe cei care o scriu. Atât și nimic mai mult!

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.