rovigneta la deszapezire

Joi, 26 Ianuarie 2012 | 1 Comentariu

Din categoria “filme cu prosti”, trebuie spus ca utilajele de interventie apartinand Romprest care au fost trimise spre aeroportul Otopeni sa deszapezeaca, au fost intoarse din drum de Politia Rutiera pentru ca … nu aveau rovignete. Primarul general al capitalei, dr. Sorin Oprescu, l-a interpelat pe reprezentantul Politiei in sedinta de comandament de astazi mentionand ” … Bai baieti, e ca-n filmele cu prosti … Eu am fost acolo, nu va spun din filme !”.

rovignete la deszapezire

Politia a declarat ca nu politistii i-au intors din drum pe oameni, dar Sorin Oprescu spune ca el a fost acolo si stie exact ce s-a intamplat.

Ne meritam soarta cu varf si indesat ! Cat de cretin sa fii – ca politist, pe viscol de 80 de km/h, cu nameti de 2 metri si sute de masini blocate, tu sa-l intrebi pe soferul de pe utilajul care vine sa deblocheze drumul, daca … are rovigneta ? Ramane sa opreasca ambulantele si masinile SMURD, iar in faza finala sa se opreasca intre ei cand sunt cu masinile de serviciu si eventual sa-si dea amenzi !

P.S. Inca nu este pe video inregistrarea, dar cand apare actualizez – merita vazuta !

Sursa: jurnalul.ro

Un comentariu la “rovigneta la deszapezire

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.