romania da hackeri

Luni, 30 Ianuarie 2012 | 1 Comentariu

In discursul de ieri, presedintele Basescu declara: “Avem atatia hackeri talentati, care pot fi utilizati pozitiv”. Cata minte sa ai ca sa declari asa ceva ? Serviciile secrete care il informeaza ce pazesc ? Nu i-a spus nimeni ca “hackerii” din Romania sunt de fapt niste lameri prosti ? Nu l-a informat nimeni ca singurele chestiuni interesante de care s-au ocupat ei sunt sa-i pacaleasca pe capitalisti si sa le vanda bolovani pe post de iPhone, sa le fure banii de pe carduri trimitandu-le E-mailuri false la care occidentalii raspundeau cu numarul cardului ?

Va mai amintiti de prostul cu clona, de hackerul de Ramnicu Valcea ? Procedeul folosit este explicat pe larg in articolul atac la Banca Transilvania si geniul are limite, prostia nu. Va recomand sa le recititi – cu asta se ocupa hackerii romani pe care vrea Basescu sa-i angajeze la NATO. Ce sa faca un asemenea cretin la NATO ?

Vreau sa cred ca cei din servicii – care au datoria sa-l informeze pe presedinte, au cunostinta despre aceste chestiuni. Sper !

P.S. Va mai aduceti aminte de bancul din vremea comunistilor, cand la o intalnire a tarilor comuniste fiecare tara spunea cu ce contribuie la armata comuna. URSS spunea cateva sute de avioane si mii de tancuri, Cehoslovacia dadea 100 de tacuri, Romania dadea 50 de tancuri si 50 de avioane si Albania dadea 1 tanc. La care oficialii care conduceau sedinta intreaba: Cu asa de putin contribuiti ? Delegatia albaneza s-a consultat si a anuntat hotararea: le dam pe amandoua. Cam in situatia asta este Romania acum in relatia cu NATO. Nu mai producem nimic si le propunem sa contribuim cu … infractori !

Un comentariu la “romania da hackeri

  1. Avatarvlad-mihai a comentat:

    Un “hacker profesionist” teoretic stie cel putin un limbaj de programare la perfectie , trucuri etc. Poate de aia se gandeste domnul “chelie deasa” sa ii angajeze nu stiu sa supravegheze ceva, sa creeze niste softuri de securitate contra hackerilor bazandu-se pe un hacker sau cine stie ce idei secrete sau proiecte poate avea. De aia imi place mie Romania ca este Tara Tuturor Posibilitatilor.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.