rentrop & straton inving diabetul

Joi, 23 Mai 2013 | 2 Comentarii

După numeroşii ţepari care vând CD-uri cu documente PDF în care se găsesc lucruri banale despre diabet, iată că în horă au intrat şi unii care, aparent, par serioşi. Despre ce este vorba: simplu, Rentrop & Straton au un magazin on-line unde vând diverse cărţi, CD-uri, toate pline de informaţii extrem de interesante. Printre ele este şi un CD despre …. diabet.

rantrop_straton_inving_diabetul_01

Promisiunile din descrierea produsului sunt aceleaşi cu cele făcute de ceilalţi ţepari care vând documente similare. Deci diabetul este o minciună, doctorii sunt cretini că nu ştiu să te vindece.

rantrop_straton_inving_diabetul_02

Doamna menţionată în descriere, Catherine Downs, de la Institute of Health Sciences, este colegă cu Gabriel Neculai … vă aduceţi aminte de tipul cu economizorul cred. Sau mai bine vă lămuriţi singuri cu o căutare pe Google.

Nu m-am lămurit dacă ţeapa se vinde cu 103,55 cât scrie în partea de sus a paginii sau cu 49,05 cât scrie în descriere, dar ăsta e un amănunt neinteresant. Ţeapa este ţeapă şi mai nou se plăteşte şi TVA pentru ea.

Produsul oferit la vânzare prin comerţ electronic conţine informaţii neconforme cu realitatea în descriere, deci ar putea fi atacat acest aspect.

2 comentarii la “rentrop & straton inving diabetul

  1. badea a comentat:

    Avem in spate aproape un sfert de veac de democratie. Era si timpul sa ajungem incet incet la procentul de 15-20% din populatie care poate fi tzepuita, aproape de referinta din America.

    Iti place comentariul? Thumb up 3 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.