relatia presedinte guvern

Sâmbătă, 23 Iunie 2012 | 3 Comentarii

România a mai trecut printr-o perioadă similară, pe vremea guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu. Atunci tot Traian Băsescu era preşedinte şi o mulţime de resurse se consumau în atacuri sterile.

Victor Ponta a declarat că alocă 75% din timpul şedinţelor de guvern pentru a stabili strategii de apărare împotriva atacurilor lui Băsescu:

“Vreau să-mi exprim amărăciunea că atunci când ne întâlnim într-o şedinţă de guvern, alocăm 75% din timp discutând despre cum să ne apărăm de atacuri politice (…) Există un puternic conflict la nivel politic între mine şi preşedinte, pentru că venim din partide diferite, şi există şi un conflict personal pentru că bătălia se dă cu toate armele”, a afirmat Ponta.

ponta_si_basescu

Cei 25% rămaşi în mod clar nu sunt suficienţi pentru a conduce ţara, aşa încât este absolut logic că în actuala configuraţie politică şansele să se întâmple ceva bun în ţară sunt nule.

3 comentarii la “relatia presedinte guvern

 1. Avatarvasiauvi a comentat:

  Eu as vrea sa stiu cum a atacat Base acest Guvern de la investire? Numirile imbecile si creselile impardonabile ale lui Ponta si a ministrilor actuali au fost tot datorita razboiului cu Base? Ponta uita sa zica faptul ca timp de 30 de zile, timp in care el a facut o multime de greseli chiar semnalate si pe site-ul dumneavoastra, Base nu a intervenit in niciun fel in mersul guvernului.

  Ponta, si nu numai el, s-a obisnuit sa arunce pisica in ograda altora si mai ales in cea a lui Base. E ridicol! Ei irosesc 75% din resurse deoarece is incompetenti. Deoarece nu au o strategie clara si benefica pentru Romania. Deoarece au stiut sa strige, si sunt profesionisti in a striga “Jos Basescu!”.

  Nu sunt PDL-ist dar ma inspaimant cand vad ca multi chiar cred ce zice acest plagiator dovedit.

  Nu bagati de seama ce zice Base si vedeti-va de condusul tarii. Ponta inainte de alegeri a fost mai preocupat cu campania electorala, acum e preocupat cu mersul la Bruxeless, apoi cu vizitatul idolului Nastase pe la spital si apoi zice ca timpul si resursele ii sunt irosite de Base….

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.