reincarcare orange prepay

Marţi, 14 Ianuarie 2014 | 4 Comentarii

Orange foloseşte serviciile unui integrator de plăţi online pentru reîncărcarea cartelelor prepay. Nimic nou, nimic spectaculos. Problema vine în momentul în care tu achiţi, dar contul aferent numărului de telefon mobil Orange prepay nu este creditat. Şi nu se întâmplă asta nici după 2 zile de la confirmarea operaţiunii.

Aşa arată la Orange:

prepay-orange-payu-eroare-2

Şi aşa arată E-mail-ul de confirmare din partea procesatorului, respectiv PayU:

prepay-orange-payu-eroare-1

Indiferent la cine este problema, situaţia trebuie gestionată de cel care pune la dispoziţie metoda de plată online. Sigur, de la serviciul clienţi Orange te trimite la … bancă, pentru a vedea dacă nu cumva a blocat cineva tranzacţia. Pare legitim!

4 comentarii la “reincarcare orange prepay

 1. AvatarBucovinean a comentat:

  Intra cu intarzziere bani de la Payu.

  Am patit odata ca m-am trezit cu telefonul deconectat pentru ca am facut plata la factura Vineri si lor nu le intrasera bani pana Joi, desi aveau 2 zile de weekend si bani fusesera transferati catre PayU…..

  Cred ca mai simplu e optiunea din ING online sau posibil sa aiba si alte banci optiune de reincarcare directa fara a mai fi nevoie de intermediar la plata.

  Răspunde
 2. AvatarAndreea/ Orange Romania a comentat:

  Buna,
  In urma articolului tau, colegii de la Serviciul Clienti au verificat tranzactia impreuna cu partenerul Orange pentru platile online, iar reincarcarea a fost procesata.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.