RCS-RDS intră pe piaţa radio

Marţi, 23 Decembrie 2014 | 0 Comentarii

În contextul în care CME are probleme, 11 membri din conducerea companiei ajungând în arest – pe fondul acuzaţiilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, 4 posturi de radio au ajuns în portofoliul RCS-RDS.

Din luna decembrie, RCS & RDS îşi completează portofoliul media cu patru posturi de radio pe care le-a achiziționat în urma tranzacției cu grupul Central European Media Enterprises (C.M.E.). ProFM, InfoPro, Music FM şi Dance FM sunt cele patru staţii de radio care se adăugă, din această lună, celor nouă posturi de televiziune pe care compania le deține în prezent.

Şi, fiindcă tot e o perioadă în care se vorbeşte intent despre “revoluţia” din 1989, e demn de reţinut că Adrian Sârbu era la dreapta lui Ion Iliescu, în acele momente tulburi. La stânga era Petre Roman, acel prim ministru care a declarat că “industria românească este un morman de fiare vechi”.

adrian-sarbu-revolutie

Cum anume se face că toţi cei care au pozat atunci în eroi au ajuns ulterior fie extrem de bogaţi fie în funcţii de conducere importante?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.