raed arafat sub lupa

Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | 0 Comentarii

Dupa ce a demisionat in urma atacurilor in direct la TV ale lui Traian Basescu si apoi s-a razgandit brusc, Raed Arafat este acum subiectul a mai multe dezvaluiri de presa.

sigla fundatia pentru smurd

Metoda e cunoscuta: pana acum nu avea nimeni nimic de comentat, acum toti sar, la comanda (politica ?), pe el ca este hot si ca a furat, cot la cot cu niste SRL-uri controlate politic. Primul atac a venit ieri de pe un blog in care apar citate din ce spunea un angajat SRI (!).

declaratie angajat sri

Astazi Ziua de Cluj continua cu acuzatiile, publicand un articol in care se spun o multime de lucruri care in mod normal nu au cum sa fie cunoscute de publicul larg.

Simt ca in zilele care urmeaza nu se va intampla mare lucru. Protestele de strada vor fi din ce in ce mai mici, iar lucrurile se vor mai aseza in matca. Mai apoi insa, am o vaga banuiala ca Arafat va face si cateva drumuri la DNA, dat fiind ca a fost membru in niste comisii de licitatie din Ministerul Sanatatii, licitatii castigate de niste baieti care ulterior au donat ceva bani fundatiei domnului Arafat. Fundatie de la care si el ia un salariu. Si uite asa apare un mic conflict de interese.

Evident ca multi se vor distanta de el (inclusiv liderii politici din opozitie care mancau rahat in momentul in care Arafat si-a anuntat demisia), multi care il laudau si il periau vor spune ca e si el ca toti ceilalti. In felul asta va ajunge sa aiba dreptate Basescu care declara intr-un interviu dat la TVR1, ca cel mai mare dusman al intrarii privatilor pe piata de medicina de urgenta este chiar Raed Arafat. Continuam sa modernizam Romania !

Nu-i asa ca e bine calculat ?

Ce nu a mers bine in planul initial ? Nu s-a gandit nimeni ca lumea va iesi in strada pentru Raed Arafat. Dar chiar si asa exista o solutie, se da drumul mai repede la documente si se rezolva. Iar Arafat canta dupa muzica lor. I s-a interzis sa mai mearga pe la televiziuni, sa dea interviuri sau sa mai comenteze ceva in public. In conferinta de presa de la revenirea in functie a refuzat sa comenteze ceva legat de discutiile la care a participat. Atitudine care este in ton cu ceea ce am vazut in declaratia publica facuta in momentul in care a demisionat. Semn clar ca este santajabil.

Important: Articolul contine informatii preluate de pe alte pagini disponibile public, cu precizarea sursei (link). Ceea ce am facut a fost doar sa creionez un fir logic al tuturor actiunilor care s-au desfasurat si care l-au avut in centrul atentiei pe Raed Arafat. Nu pot garanta in nici un fel ca ce este scris pe site-urile sursa este adevarat.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.