raed arafat a demisionat

Marţi, 10 Ianuarie 2012 | 0 Comentarii

Dupa atacul dur la care a fost suspus din partea presedintelui Basescu, Raed Arafat a demisionat in aceasta dimineata.

Motivul demisiei este foarte simplu: Raed Arafat nu este de acord cu proiectul legii sanatatii si, din cauza functiei, nu poate lupta impotriva unei legi incorecte din interiorul sistemului. Asa cum declara anterior, va lupta din afara lui.

Urmeaza la rand Tudor Ciuhodaru ? El a fost chemat de presedintele Basescu si spune ca a prezentat un CV si a povestit tot ce stie sa faca.

Sursa: stirileprotv.ro

P.S. Nu am intentia sa pun pe blog toate stirile zilei. Nu, in nici un caz. Ma impresioneaza insa unii oameni, putini insa. Unul din ei este si Raed Arafat. Chiar daca este nascut in Palestina, omul are si cetatenia romana din 1999 si, prin modul in care s-a implicat in sistemul de sanatate de urgenta din Romania, cred ca este mult mai patriot decat multi prostani care s-au perindat sau se afla chiar acum pe functii de conducere. Raed Arafat face parte din cei care apar prea putin pe televizor, despre care se aud mult prea putine lucruri. Eventual le transforma televiziunile moartea intr-un subiect de “news alert”, atunci cand le vine randul. Ca exemplu puteti lua accidentul lui Mircea Lucescu, in care el era cel vinovat (a intors peste linia continua), si care a tinut toate televiziunile in priza mai bine de 24 de ore.

raed arafat smurd

Actualizare 10 Ianuarie 2012 la ora 17:40

Intr-o conferinta de presa convocata dupa acceptarea demisiei de catre Emil Boc, Raed Arafat a spus: “Imi pare rau ca bunul simt a fost confundat cu frica, teama sau acceptare. Nu pot sa intru in polemici telefonice cu nimeni, fie el si presedintele, pe aspecte tehnice care necesita o analiza amanuntita.” Declaratia vine in contextul in care multi l-au criticat pentru atitudinea avuta in discutia cu Basescu. Inclusiv Mircea Badea – in emisiunea sa de la ora 23 de pe Antena 3, l-a criticat pentru atitudinea care lui i s-a parut “umila”. Eu ii spun “bun simt”. Dar lumea e invatata cu scandal, urlete si jigniri in studio. Daca nu esti asa, atunci esti umil. Priviti de la minutul 11:00 pana pe la minutul 24:00.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.