putin este presedinte

Duminică, 4 Martie 2012 | 7 Comentarii

Vladimir Putin are toate şansele să fie re/ales, din nou, preşedinte al Rusiei. Nu este pleonasm, Putin a fost deja preşedinte al Rusiei pentru două mandate. Deci a fost reales prima dată la al doilea mandat, acum va fi reales a doua oară. Deci va fi reales din nou …

vladimir-putin-alegeri-afp

La scrutinul este astăzi el a obţinut 61,8% din voturi după numărarea a 14,5 la sută din buletine. Nu este relevant deocamdată, dar ceva îmi spune ca Putin va fi câştigătorul. El a anunţat că Dimitri Medvedev va fi viitorul prim-ministru.

Unii comentatori speculează mişcarea de la Kremlin şi ţes scenarii similare cu Băsescu şi Ungureanu. Nu cred că asemenea scenarii sunt posibile la noi.

Sursa: mediafax.ro

7 comentarii la “putin este presedinte

 1. Avatargeorge a comentat:

  unde este watermarkul fotografului sau sursa de unde este luata poza. Cineva se tine sus si tare cu plagiatul dar nu respecta toate regulile

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Daca ai ochi sa citesti, beleste-i si vezi in josul articolului sursa/sursele. Daca dai click, vezi ca Mediafax-ul le-a luat de pe AFP. Vorbesti ca sa nu adormi.

  2. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Inca ceva: unde ai vazut tu, cu ochii cascati la maxim, ceva despre plagiat pe acest blog ? Ca nu retin sa fi scris inca despre acest aspect !

 2. Avatartudor a comentat:

  In general romanii nu cred. Nu s-a crezut ca se vor putea micsora salariile bugetarilor cu 25%, nu s-a crezut marirea tva-ului, nu s-a crezut micsorarea pensiilor, etc. Dpdv politic ar trebui sa ne asteptam la orice. Si nu uitati ca Basescu in 2014 nu se va retrage de pe scena politica asa usor.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Doar ca eu nu-l vad pe Basescu prim-ministru … In rest sunt de acord cu observatiile.

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Tu zici, e parerea ta. Oficial era altcineva. Eu vorbeam de chestiuni oficiale. Si in Rusia, oficial era cineva, neoficial era … tot asa ca la noi.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.