protest cu geamuri sparte

Vineri, 18 Octombrie 2013 | 1 Comentariu

Ministrul Daniel Barbu (ministrul culturii) s-a gândit el să meargă să dicute cu nişte oameni în centrul vechi. La ieşire, l-au aşteptat protestatari. Sigur, e un gest normal să participi la un protest, într-o ţară normală.

Priviţi cu atenţie clipul de mai jos, pus de protestatari pe net:

Digi 24 prezintă lucrurile cum că geamul ar fi fost spart înainte de se trânti uşa. La secunda 25 din film, cu fix 2 secunde înainte de a trânti uşa, se vede că luneta maşinii – cel puţin în zona care se observă în film, este întreagă:

masina_daniel_barbu_geam_intreg la protest

Din cauza bliţurilor, picăturile de apă de pe geam duc la impresia că geamul este deja spart. E posibil ca geamul să fi fost deja spart în zona centrală, iar la trântirea uşii să se fi mărit zona afectată. Din acest film, cel puţin, nu se poate deduce nimic!

Erau zeci de camere de filmat acolo, televiziuni şi băieţi cu telefoane mobile. Nu se găseşte un film făcut de la o distanţă mai mare?

Later edit:

Uite că s-a găsit şi o altă filmare, dintr-un alt unghi. Se pare că geamul maşinii a fost montat prost şi acesta a cedat cand, de nervi, ministrul culturii, Daniel Barcu, a izbit uşa maşinii. Vizualizaţi de la minutul 7:00:

Ce marcă e maşina?

Un comentariu la “protest cu geamuri sparte

  1. Mihu a comentat:

    ce relaxat sta fara pardon…fara rusine…Eu zic ca treaba cu geamu a fost semn divin ca sa il urmareasca huiduielile si in masina !

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.