prost platit degeaba

Vineri, 13 Ianuarie 2012 | 0 Comentarii

Un tip istet face bani din aproape orice. In exemplul de astazi avem un baiat cu un blog. Pana aici nu este nimic senzational. El se apuca sa scrie un articol care – din start, seamana a SPAM. Incepand cu titlul si continuand cu continutul articolului totul, dar absolut totul, este SPAM. Nu este nici o informatie concreta, nimic absolut.

E de la sine inteles ca omul face reclama la un antivirus. Dar si reclama sa face cu cap. Daca l-a platit cineva sa faca articolul, a dat banii degeaba. Daca a facut-o din proprie initiativa – ca sa atraga vizite din motoarele de cautare, din nou a facut-o degeaba. Va atrage vizite si nu vizitatori.

Am ajuns la el cautand pe Google un antivirus free. Dupa ce am vazut articolul, am zis sa vad si cu ce se ocupa omul. Si am avut o surpriza.

spam site platit 2

Omul se ocupa de chestii profesioniste – publicitate on-line. De genul celei de mai sus, cu antivirusul. Ce m-a fascinat a fost afirmatia ” … in functie de bugetul dumneavoastra o sa stabilim totul.”, asta vrand sa insemne ca clientul merge la el si el – profesionistul – va fi in stare sa cheltuie toti banii. Adica oricati bani ai avea pentru reclame, el stie sa ti-i cheltuie pe toti. Profesionist !

Nu v-ati saturat de acesti cretini care polueaza Internet-ul degeaba, fara sa comunice nimic nou, fara sa explice nimic ?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.