produse contrafacute

Luni, 18 Iunie 2012 | 1 Comentariu

Am dat peste un băiat care se dă interesant pe blog-ul lui şi ne spune cum merge el de câteva ori pe an la Viena să-şi cumpere ţoale. Când nu are timp de mers la Viena, cică merge prin mall-urile de la noi. Dar la noi e nasol, că-s preţurile mari. Bun, el zice că este foarte cunoscut, dar eu încă nu am avut şansa să dau peste el în on-line.

adibas fake

Omul a avut o revelaţie când a mers în Turcia. Mai precis într-un bazar din Turcia. Şi ce să vezi frate, acolo sunt aceleaşi hăinuţe originale, dar la nişte preţuri de îţi vine să le cumperi pe toate. Nu de alta, dar avionul sau benzina până la Viena sunt scumpe, chiar dacă el este “social media manager” la BCR şi se vede treaba că îl plătesc bine austriecii.

Unii comentatori i-au spus că tricourile lui originale din Turcia se strică la prima spălare, adică sunt produse contrafăcute … În locul lui luam un tricou de Turcia şi îl spălam. Apoi fie actualizam postarea (cu o poză before şi after spălare), fie o ştergem de tot.

Stau acum şi mă gândesc: el care nu reuşeşte să deosebească o cămaşă sau un tricou contrafăcut de unul original decât după preţ, ce managereşte el la BCR ? Nu se uită nimeni din BCR la ce publică el pe pagina lui personală ? Când ai o funcţie din asta sensibilă într-o firmă seriosă, de obicei ce faci în privat o faci în privat, nu legi munca de serviciu de treaba privată.

Vezi tu, de aia s-a inventat ACTA – să faciliteze schimbul rapid de informaţii între autorităţile statelor semnatare cu scopul de a stopa introducerea în ţară a produselor contrafăcute.

Sigur, tu eşti împotriva ACTA

Un comentariu la “produse contrafacute

  1. Florin Cazacu a comentat:

    Lasa dom’le baietu in pace, e si el ajuns. Dar acum serios, citind postare de pe blogul fatarnicului nu pot sa zic decat “dute-n ….. cocalarule”. Auzi la el.. “200 de lei un tricou polo din bumbac, 300 de lei o cămaşă simplă croită bine, 300 de lei o curea din piele cu o cataramă decentă, 600-700 de lei un sacou care să nu arate precum cele ale nuntaşilor transpiraţi etc.”,ca doar el e cineva. Comedie, comedie, comedie…

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.