probleme yahoo mail

Joi, 12 Iunie 2014 | 4 Comentarii

Incepand din seara zilei de 11.06 cei care au conturi Yahoo mail au avut probleme cu logarea in sistem. Clientul de Android – care avea activata optiunea de memorare a parolei nu a simtit caderea. Lucrurile sunt nasoale la nivel mondial, deci nu va faceti griji.

probleme yahoo mail

Deci daca nu reusiti sa va logati, stati calmi si asteptati. Panica oricum nu face bine.

4 comentarii la “probleme yahoo mail

 1. AvatarMihu a comentat:

  Am observat ca e ceva putred in Danemarca cu Yahoo de ceva vreme.Contul de email principal e pe Yahoo…de cand am zis ca ma mut pe windows live…dar Batman..Batman!

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. AvatarBogdan a comentat:

  Și la câte sute de firme mici de la noi au mail-urile pe conturi gratuite oferite de Yahoo, chiar e o problema nefunctionalitatea serviciului.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 3. Avatargabi a comentat:

  da, chiar pe 11 faceam curatenie generala si tot ma scotea, dupa care a inceput sa-mi ceara schimbarea parolei la reconectare din cauza frecventelor atacuri din mediul www. contul de yahoo il tin doar ca e legat de flickr, altfel l-as inchide secunda 2. Cine mai foloseste y-mess cand avem skype/what’s up/etc?

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 4. AvatarAlice a comentat:

  Am avut probleme doar cu una dintre cele patru adrese Yahoo! Mail (dintre care trei yahoo.com), timp de cateva ore. Un test de trimitere a unui mail de la adresa respectiva cu ajutorul unei aplicatii mi-a afisat “AuthenticationFailedException: (#AUTH201) Service is not available; please try again later”. Chiar ma intrebam – citind articolul – daca pe “harta atacurilor informatice live” nu s-or afla si ceva servere de la Yahoo.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.