prigoana si bahmuteanu s-au despartit

Sâmbătă, 25 August 2012 | 6 Comentarii

Cuplul Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-a desparţit. Din nou. Au la activ 3 (trei) divorţuri, se pare că urmează al patrulea.

silviu_prigoana_si_adriana_bahmuteanu

După fiecare divorţ a urmat o nuntă de împăcare. După cum spunea în glumă un cunoscut, aştia spală bani şi au nevoie de câte o nuntă ca să spună că au primit ca dar de nuntă banii pe care nu-i pot justifica altfel.

Comic este că doamna rănită şi mutată în altă casă a solicitat celor de la protecţia copilului să îi consilieze copiii minori. Din banii fraierilor, că ei sunt prea săraci ca să plătească serviciile unui psiholog profesionist.

6 comentarii la “prigoana si bahmuteanu s-au despartit

 1. Mihaela a comentat:

  Oricine are dreptul sa dea cu stângul în dreptul sau cu mucii în fasole… Postez de ani de zile cu sabia lui Damocles de ban deasupra capului. Am avut noroc cu carul pâna acum si “ma risc” again and again… 😉

  Deci cine se uita pa link-uri de buci la Antene e incult, cine citeste pe blogul asta despre Bahmu e mare “telectual”!

  Daca legea îi da doamnei Bahmu dreptul la consiliere gratuita pentru copii nu vad de ce ne-am ofusca prea tare… Copiii sunt minori, n-au avere personala, nu-s vinovati ca au asemenea parinti.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Singura chestiune care mi se pare interesanta in respectivul cuplu este numarul mare de nunti cu aceiasi miri. Nu are nici o legatura cu intelectualul din cititor – nici nu as fi scris nimic daca erau la divortul cu numarul 2. Faptul ca s-a dus la protectia copilului mi se pare jalnic … dar se pare ca ajuta la divort in procesul de incredintare a minorilor. Cine stie, cunoaste.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Mihaela a comentat:

  Pentru cei care urmaresc “Tânar si nelinistit” sau “Dragoste si putere” de peste 20 de ani: numarul nuntilor nu mai are nicio importanta. Îi deranjeaza mai degraba nuntile câinilor maidanezi decât astea cu Bahmu si Prigoana.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 3. Meşteru` a comentat:

  Aştia trebuie bătuţi….Da` bătuţi bine, nu înţeleg ce vor să demonstreze prin cacealmaua asta?

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 4. dorina a comentat:

  Adriana eu sunt o admiratoare a ta, oricat t-ar fi de greu – mergi inainte nu te mai uita la ce ai avut -. Nu cred ca Prigoana s-a schimbat, gandeste-te la tine in primul rand eu il vad pe Prigoana un parsiv, cred ca acum ti-o coace si mai rau, chiar daca pozeaza un iubaret afectat. Te sfatuiesc ca pe fiica mea care are aceiasi varsta cu tine.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.