presedintele angajeaza

Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012 | 2 Comentarii

Presedintele a declarat – invitat fiind la “Gala Ligii Studentilor Romani din Strainatate”, intalnire a unui grup de studenti romani care studiaza la universitati din strainatate, ca: “În zilele următoare, dacă există trei absolvenţi de studii superioare, care acceptă salariul unui secretar de stat din România… sigur, maşină şi secretară, sunt gata să angajez fără concurs, doar în baza diplomei de absolvent de facultate în străinătate, trei tineri pe funcţie de consilier de stat”, a declarat preşedintele Băsescu, precizând că nu este vorba despre o “glumă”.

O concluzie sigura se poate desprinde de aici: Presedintele are impresia ca TOATE facultatile din strainatate sunt mai bune decat ORICE facultate de la noi.

Lucru care este grav, dar vine in contextul in care mai multi demnitari romani au copii la studii in strainatate (Videanu, Blaga, Nastase, etc.), demnitari printre care se afla si ministrul educatiei. E ca si cum ai fi manager la fabrica Ford si ai avea ca masina de serviciu o Toyota.

Sursa stire: www.mediafax.ro
Sursa video: www.hotnews.ro
Actualizat: 2012-01-07 21:40

2 comentarii la “presedintele angajeaza

  1. Avatarvlad-mihai a comentat:

    nu ma mai mira nimic. Romania este tara posibilitatilor. De ce am impresia ca “chelie deasa” are maxim 8 clase? Da Doamne sa ma insel.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.