ponta si regizorul – episodul 2

Luni, 10 Decembrie 2012 | 3 Comentarii

Scriam pe 30 aprilie 2012 că Băsescu pare să controleze tot ce se întâmplă pe scena politică. Ponta şi regizorul se intitula atunci articolul, acum, după alegerile de pe 9 decembrie mi-a venit în gând ce am scris atunci.

Recitiţi şi vedeţi că totul facea parte dintr-un plan foarte bine pus la punct, plan al cărui regizor pare să fie Băsescu, iar actori Ponta, Antonescu, etc. Unii dintre actori nu au habar că joacă în piesa regizată de Băsescu.

basescu-si-ponta

Iar chestiunea cu votul e o mare mizerie. De data asta nu a mai fost nevoie de fraudă, oamenii au votat natural împotriva PDL (cu gândul că votează împotriva lui Băsescu). Dănuţ cu al lui PP-DD a contribuit masiv la scorul dezastruos al PDL. Şi Dănuţ joacă în aceeaşi piesă regizată de Băsescu.

Singurele necunoscute sunt cine dintre actori ştiu că joacă în acest film şi cine nu. În rest e fix aşa cum s-a stabilit. Da, politică e curvă dar ceea ce se întâmplă acum în România nu are absolut nici o legătură cu politica. Sunt doar jocuri de interese ale unora şi altora, cu scopul de a fura tot ce se mai poate fura din ţara asta.

Îmi revin în minte schimburile de mesaje cu postacii băsişti pe Facebook, în ziua de 8 decembrie 2012, zi în care Traian Băsescu ne spunea că Ponta critică SUA, Departamentul de Stat, UE şi că USL o să ducă ţara înspre Rusia şi China. Lumea l-a crezut – în sensul în care lua partea PDL şi a votat USL. Acum Ponta cheamă UDMR în guvern, acelaşi UDMR care l-a ajutat pe Băsescu să ţină guvernele marionetă la putere, guverne care au distrus ţara prin măsuri greşite sau lipsa unor măsuri necesare.

Este ultima dată când mă prezint la vot.

3 comentarii la “ponta si regizorul – episodul 2

 1. Avatarmihaela a comentat:

  “All the world’s a stage, and all the men and women merely players”.
  Votul “contra” se va-ntoarce mereu împotriva noastra. Avem un presedinte “jucator”, un “player”.
  Noi facem doar figuratie în piesa asta…

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   De ce ma tem ca sunt figuranti si multi altii care apar pe la TV si isi dau cu parerea?

  2. Avatarmihaela a comentat:

   95% dintre cei care apar pe la TV sunt figuranti din diverse puncte de vedere dar nu cred ca la asta te refereai. În ce priveste restul de 5%: datul cu parerea nu ofera vreo garantie, e doar un sport national.
   Când am spus “noi” nu m-am referit la tine si cititorii acestui blog (printre care ma-ncapatânez sa ramân). Am spus cu alta ocazie ca Traian Basescu nu trebuie subestimat. Are acea mentalitate, pregatire, acele capacitati de manipulare de “tovaras” pe care doar cei de-o anumita vârsta le pot întelege (pâna la un punct).
   Poate vin si eu “dupa razboi” când “multi viteji se-arata”…
   De ce ma tem ca “razboiul” nu s-a sfârsit în ciuda numirii lui Ponta ca prim-ministru?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.