ponta se ascunde in buncar

Marţi, 15 Aprilie 2014 | 1 Comentariu

Victor Ponta, speriat de faptul că o convorbire telefonică, dintre un om aflat în biroul său de la Palatul Victoria şi un interlocutor de undeva aiurea, a ajuns la DNA şi implicit în presă, s-a decis să-şi mute biroul la MAN. Mai precis, într-un buncăr la MAN – Ministerul Apărării Naţionale.

“De astăzi dimineaţă mi-am mutat biroul de la Palatul Victoria. Am vorbit cu domnul Mircea Duşa (ministrul Apărării Naţionale – n.red.) şi am un birou la MApN, aia e unitate militară…. Oricine intră, dacă veniţi la mine, fiind unitate militară, se înregistrează. Acolo (la Palatul Victoria-n.r.) era mai civil, aşa”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Premierul a explicat că mutarea a avut loc după ce unele publicaţii au scris că preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, suspectat de acte de corupţie, ar fi făcut trafic de influenţă din biroul primului-ministru. Ponta susţine că aceasta a fost o înscenare de presă, motiv pentru care s-a mutat la MApN, unde se ţine o evidenţă strictă a vizitatorilor şi a duratei vizitelor.

Omul vorbise pe telefonul mobil.

image

Ce nu au înţeles cei care l-au sfătuit, este că orice convorbire telefonică poate fi interceptată, implicit orice convorbire pe telefonia mobilă. Dacă vrea să nu fie ascultat, soluţia este să nu vorbească la telefon, nu e nevoie să-şi mute biroul.

Fiţi profesionişti, ce dracu!

P.S. Sigur, în momentul în care te ascunzi, e logic că ai ceva de ascuns şi nu faci altceva decât să confirmi corupţia. Dacă nu ai avea nimic de ascuns, nu te-ai ascunde. Atât de simplu.

Sursa: www.romaniatv.net

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.