ponta – primele greseli

Marţi, 1 Mai 2012 | 7 Comentarii

Cu toate că nu au ajuns la putere prin votul poporului, cei de la USL se poartă de parcă ar fi câștigat deja alegerile.

corina-dumitrescu

Prin propunerea de ministru al educației și anume Corina Dumitrescu, rector la o universitate privată / fabrică de diplome, Ponta a început prost. Nici ce a făcut PDL cu educația nu este tocmai în regulă, dar să pui o astfel de persoană, aflată în vădit conflict de interese, să conducă învățământul, este o foarte mare greșeală. Doamna este nevastă de parlamentar, pe numele lui Cristian Dumitrescu, dar ăsta e un amănunt nesemnificativ.

Mă sperie faptul că Dan Voiculescu apare pe TV și îi dă cu presupusul pe interesul național. Dacă se continuă în ritmul ăsta, tare mă tem că la alegeri cei de la USL vor obține un scor mult mai mic decât măsoară ei cu sondajele acum.

Și un de un alt lucru este personal sunt sigur: cu comuniștii la putere ne va fi mai rău, nu mai bine.

Și apropos: cred ca nu ați uitat că Voiculescu Dan a fost confirmat drept colaborator al fostei securități.

Actualizare 03 Mai 2012

Priviți și vă minunați de cum arată CV-ul – plin de greșeli gramaticale și de redactare, al vajnicei rectorițe de universitate privată, propusă ministru al învățământului.

[scribd id=92216919 key=key-1ryu09praad935qvdmih mode=list]

Cică este și reprezentantul “societății civile” în CSM (Consiliul Suprem al Magistraturii). Nu pot spune că stăpânesc foarte bine domeniul, dar cum poate societatea civilă – care este o formă fără fond, să desemneze pe cineva să o reprezinte undeva ? Mă găndesc că “societatea civilă” a ales dintre mai mulți candidați când a selectat-o tocmai pe madam să o reprezinte ! Mă îngrozește gândul că nu se va schimba nimic și vom fi iarăși bătaia de joc a unor nesimțiți !

7 comentarii la “ponta – primele greseli

 1. Avatarvasiauvi a comentat:

  Toata lumea stie ca Felix a colaborat cu Secu si totusi nimanui nu-i pasa. Sau aproape nimanui! Problema e ca Felix are la Ministerul Agriculturii pe propriul sclav, numit Daniel Constantin. Din cate stiu Felix a fost acuzat candva ca ar fi cumparat terenuri de la stat cu un pret de zeci de ori mai mic.

  Ceea ce ati spus despre ministrul educatiei e perfect valabil. Prin actualul guvern Ponta a aratat ca de fapt e aceeasi Marie cu o alta palarie….Dar, vom vedea ce o sa fie!

  Răspunde
 2. AvatarCamil a comentat:

  Vasilică, şi Băse cu cine a colaborat şi după ce metode conduce? Boc şi Ungureanu nu au fost sclavii săi proprii? Casa din Mihăileanu prin ce metodă a ajuns la el? Felix are Antene, Băse are TVR-urile, B1, Realitatea, Răitaru, DigiNews. Cu ce e mai prejos Felix decât Băse? Diferenţa între ei vine din faptul că Băse face toate astea pe banii contribuabilului, iar Felix pe banii lui.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Asta a fost primul link pe care l-am gasit. Am citit si lucrurile nu sunt departe de ce am auzit acum multi ani … Respectiv imediat dupa revolutie, cand inca erau neclare lucrurile si nu se stia cine si cum se aseaza. Sunt nenumarate surse mai credibile, cu informatii mai clare. Au fost si reportaje televizate, interviuri cu oameni apropiati de Ceausescu, etc. Ai rabdare, cauta, informeaza-te – eu am dat un punct de reper, nimic mai mult.

   Citeste un pic si pe wikipedia:

   http://ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Voiculescu_(politician)

 3. AvatarCamil a comentat:

  Să vedem ce spune un fost preşedinte al României http://www.infomondo.ro/basescu-si-stolojan-doi-apropiati-ai-securitatii-spune-constantinescu-667.html Şi totuşi, de ce e preferabil Băsescu lui Voiculescu? De ce pentru Băsescu sunt permise toate procedeele securistice, dar pt Voiculescu nu? Ai lui Voiculescu sunt tonomate, dar ai lui Băsescu sunt deontologi. UTC-iştii lui Băsescu sunt intelectuali, procurorii comunişti de tipul Monica Macovei sunt experţi în justiţie şamd. Cam mult dublu standard şi să nu uităm cum şi-a băgat Băsescu fiica semianalfabetă în PE.

  Sunt mulţi care şi-au însuşit banii dosiţi de Ceauşescu, foarte mulţi invizibili actualmente în presă, dar în aceste momente Voiculescu face ce face pe banii lui, fie ei şi furaţi de la statul socialist defunct, dar Băsescu are în mână toate structurile de forţă ale ţării, care consumă resurse uriaşe doar pentru mofturile şi obsesiile lui.

  http://webtv.realitatea.net/actual/marturia-lui-ovidiu-adamescu

  Răspunde
 4. Avatarvasiauvi a comentat:

  Lucian, Ungureanu daca era sclavul lui Base nu pica.
  Cat despre Dan Voiculescu, doar faptul ca a colaborat cu securitatea pe timpul lui Ceasca, nici nu ar trebui sa fie in politica. Dar cum la noi inca “remanenta” comunista inca mai persista multi inca il apreciaza si-l idolatrizeaza pe Felix.

  Pacat ca Romania e impartita in doua tabere si totusi nu vedem ca in fiecare tabara exista aceiasi comunisti de inainte si dupa 89.

  In fine, cum am spus mai sus, o sa vedem ce-o sa iasa cu noul Guvern. Pana la urma daca nu merge treaba tot noi, “pulimea”, o sa simtim efectele. Asa ca ar trebui sa ne vina mintea la cap si sa fim mai atenti pe cine alegem ca si presedinte….

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.