ponta nu-l cunoaste pe grajdan

Sâmbătă, 2 Iunie 2012 | 0 Comentarii

Ponta este primul ministru al României şi şeful direct al directorului ISC – Inspectoratul de Stat în Construcţii. Ponta l-a numit pe Grăjdan şef la ISC. Grăjdan a emis o adresă către ICCJ prin care ISC nu mai vrea despăgubiri de la Adrian Năstase. Adrian Năstase a vorbit la telefon cu Grăjdan în zorii zilei în care Grăjdan a emis adresa. Până în acest punct lucrurile sunt clare.

Ponta, vrând cumva să se distanţeze de rahatul cu care riscă se se ungă, declară că el nu a vorbit niciodată cu Grăjdan. Deci Ponta recunoaşte cu guriţa lui aurită că l-a pus şef pe ăsta fără să fi discutat cu el, deci fără să-l cunoască !

“A fost o problemă pentru noi, prin tot ce am făcut am arătat că nu a fost vorba, cel puţin din partea mea, de absolut nimic făcut intenţionat. Eu o să cer să se verifice că eu nu am vorbit niciodată cu domnul Grăjdan, asta o să cer să se verifice”, a spus premierul.

victor_ponta_mediafax

Să înţelegem că tot Viorică (Viorel Hrebenciuc) – cunoscut şi drept “Guzganul Rozaliu”, se ocupă de politica de cadre în PSD ?

Ce părere are PNL despre această mizerie ? Crin, se aude ? Vrem să cunoaştem şi punctul tău de vedere relativ la această problemă, nu de alta dar tu visezi să ajungi preşedinte.

Sursa: gandul.info

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.