ponta nu a fost ofiţer acoperit

Marţi, 14 Octombrie 2014 | 0 Comentarii

Băsescu a spus că Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE. Doar a spus, pentru că nu poate prezenta public nici o dovadă. Şi nu va putea nimeni să prezinte vreodată un asemenea document, pentru simplul motiv că informaţia este secret de stat, iar cel care ar face public aşa ceva ar fi acuzat imediat de înaltă trădare, infracţiune care în alte vremuri se pedepsea cu moartea. Ceauşescu a fost acuzat de asta şi a fost împuşcat de Crăciun.

Reacţia lui Meleşcanu la acel moment, fost şef al SIE, mi se pare de foarte mult bun-simţ:

“Declaratiile presedintelui, din cate am inteles, s-au facut pe alte teme, nu pe dovezi scrise sau pe documente care oricum ar fi avut un caracter care nu permitea folosirea lor in relatie cu presa. Daca a fost bine sau rau o sa vedem in perioada urmatoare (…) La aceasta lista (cu numele ofiterilor sub acoperire, n.red.) are acces un numar limitat de persoane pentru ca ea consituie secret de stat, potrivit legii, si evident ca orice deconspirare constituie infractiune si se pedepseste”, a atras atentia seful SIE.

Ponta zice că nu a fost ofiţer acoperit. E ca în bancul cu mincinosul care minte, şi atunci când minte spune adevărul?

ponta-ofiter-acoperit

Deci hai să vorbim ca să nu ne plictisim. În direct. Corect, Băsescu o susţine pe Udrea şi ăsta e un motiv suficient pentru ca lumea să o voteze.

ras-animat

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.