ponta-iohannis 1-0

Marţi, 11 Noiembrie 2014 | 4 Comentarii

S-a jucat prima etapă din calificări. Aşa cum s-a văzut, a fost 1 la 0 pentru echipa lui Ponta. Iohannis nu are pregătirea şi nici experienţa necesară pentru o astfel de confruntare.

ponta-iohannis-1

Cum să vii la o asemenea confruntare fără nici o hârtie la tine? Câţi pensionari sunt în România, ce pensie are soacra dumneavoastră, câţi români sunt în Italia (i-am numărat noi – ce sens are un asemenea răspuns?). Ca şi prostia cu renunţarea la imunitatea preşedintelui pe durata mandatului … Dacă nu ar avea imunitate, l-ar da în judecată toţi nebunii şi l-ar cita ca martor în fiecare zi. Ăsta e sensul imunităţii preşedintelui, imunitate pe care o au toţi preşedinţii de ţări din lumea asta. De ce să declari că renunţi la ea? Doar ca să lansezi o temă falsă de dezbatere? Ai lansat-o, şi, nepregătit fiind, ţi-a desfiinţat-o în 40 de secunde.

La asemenea niveluri contează echipa din spate 50% şi candidatul 50%. Dacă echipa e slabă şi candidatul e şi el slab, iese aşa. Echipa Iohannis a fost 0, el nu are cum să reziste la o discuţie cu termeni, cifre, PIB, inflaţie, etc. în discuţie cu cineva care este prim-ministru. Pur şi simplu nu are cum.

Să vedem la meciul 2.

4 comentarii la “ponta-iohannis 1-0

 1. Blankpage a comentat:

  Ponta, palavrageala de politician comun al ultimilor 25 de ani. Un coclit ajuns premier. Eu zic ca a fost rezultat egal.

  Comentariu votat. Thumb up 5 Thumb down 5

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Oricât de mult ai ţine cu Iohannis, să nu recunoşti că şi-a luat-o … e evident că nu era din filmul ala.

   Comentariu bun. Thumb up 4 Thumb down 0

 2. Blankpage a comentat:

  Dacă nu sunt de acord cu A3 înseamnă că sunt basist? Nu am zis ca țin cu Iohannis. Dar cu unul care plagiază pana și poantele lu’ Băsescu sigur nu pot fi de acord. Și aici ma refer la povestea din biroul lui VV Ponta.

  Comentariu bun. Thumb up 4 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Nu am spus asta – ce legatura are dezbaterea de aseara cu Antena 3? La dezbatere se vede ceva, nu tot, dar se vede măcar cum stai cu mansarda, ca dotare. Trebuie sa ai si niste abilitati de a iesi din situatii dificile … cum dracu mergi la negocieri politice sau economice, militare, strategice, etc. cu diversi, daca tu te pierzi cu firea si ramai fara replica in fata unui plagiator, maimutoi sau cum l-au mai numit cei din echipa de campanie a ACL?

   Iti place comentariul? Thumb up 4 Thumb down 1

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.