ponta – inca o greseala

Luni, 7 Mai 2012 | 0 Comentarii

Nu că nu aș avea alte preocupări mai interesante, dar Victor Ponta este o sursă inepuizabilă de prostii. El și apropiații care-l sfătuiesc. Deci după ce a propus-o pe madam pupăza-din-tei, pe numele ei Corina Dumitrescu, în funcția de ministru al educației, s-a răzgândit. Nu, nu s-a razgândit el, l-au razgândit serviciile secrete. Imediat după nominalizarea doamnei, au apărut pe presă detalii picante despre trecutul ei glorios. Nu insist, lucrurile se știu. Ce mi se pare halucinant este că Ponta a apărut cu madam la braț, la conferința de presă de la nouă și un sfert trecute fix. Conferință în care a anunțat că renunță la madam și îl propune pe un vajnic senator calculatorist, Ioan Mang. Întrebarea mea este una simplă: “Cu ce îl are la mână Pupăza din Tei pe Mickey Mouse de a trebuit ca ea să fie prezentată presei după șirul de gafe pe care le-a făcut ?“.

victor_ponta_corina_dumitrescu

Și ca să înțelegeți de ce am pomenit de serviciile secrete mai înainte, trebuie spus că la fix 2 (două) minute de la pronunțarea numelui “Ioan Mang” de către Ponta, pe ziarele on-line (unele …) au apărut articole cu titlul “Cine este Ioan Mang ?”. Iar în acele articole se vorbea despre firme, contracte cu statul etc. Interesant, nu ?

Nici senatorul calculatorist nu e ușă de biserică. Singura distincție pe care a obținut-o în viața lui este:

“2003, International Diploma of Honour for significant contributions to global society through OUTSTANDING ACHIEVEMENTS IN COMPUTER SCIENCE – conferinta de American Biographical Institute USA”

distincție care se cumpără și este de fapt un carton frumos colorat, fără absolut nici o valoare. Informația provine de pe pagina lui de web, dar între timp a dispărut. De ce oare ?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.