ponta apare din nou în revista nature

Marţi, 6 Ianuarie 2015 | 0 Comentarii

Cunoscuta şi prestigioasa revistă Nature publică un nou articol despre Victor Ponta legat de ordonanţa de urgenţă care a fost dată strict pentru ca el să poată renunţa la titlul ştiinţific de doctor, fără să i se întâmple nimic neplăcut. Textul este scris de un profesor român care a compus şi o scrisoare deschisă, problema principală fiind că scrisoarea nu prea este băgată în seamă de către … Victor Ponta. Klaus nu a zis nici un cuvinţel pe tema asta, după alegerea sa ca preşedinte. Astăzi e ocupat cu o sedinţă a lucrului bine făcut la CSM, să vedem dacă iese cu ceva declaraţii mai pe seară. La primul articol, preşedintele de atunci – Băsescu, a punctat imediat momentul Nature.

scrisoare-deschisa-ordonanta-plagiat-victor-ponta

Istoria se ştie, rămâne de văzut dacă vom avea o demisie – lucru care va deschide calea alegerilor anticipate, sau o moţiune de cenzură – cu regruparea forţelor din parlament. Pentru că de alegeri anticipate nu cred că scăpăm, chiar dacă schimbarea guvernului durează minim 3 luni. Şi vom avea un an 2015 pierdut, aşa cum am avut mai mulţi ani identici din acest punct de vedere, din ’89 încoace.

La primul articol, Victor Ponta ia luat în râs pe cei de la Nature (începând cu minutul 7:35) – “Nature este revista unde dă domnul Funeriu interviuri”. Asta e Nature? “Revista Natura”? Băşcălie totală …

Acum cum procedăm?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.