ponta a numit un plagiator la educaţie

Miercuri, 9 Mai 2012 | 1 Comentariu

Dacă credeţi cumva că se doarme în front, să ştiţi că nu este adevărat. Vă semnalam că la nici 2 minute de la rostirea numelui Ioan Mang pe post de către Victor Ponta, pe Hotnews a apărut un articol intitulat “Cine este Ioan Mang”. Momentul a fost doar începutul, astăzi Emil Boc a ieşit într-o conferinţă de presă cu dovada că Ioan Mang este şi plagiator.

Detalii complete găsiţi aici.

ioan_mang_plagiat

Nu insist, documentele se regăsesc public, dovada plagiatului o poate face oricine.

Ce va face Ponta acum ? Cu Pupăza din Tei s-a fript, iar acum şi-a furat-o şi cu senatorul Mang(litor). Sunteţi penibili domnilor !

Actualizare 9 mai 2012 – 15:59

Am avut curiozitatea şi am verificat personal un articol al domnului ministru Ioan Mang. Articolul este ăsta:

şi l-am descărcat de aici. Raportul de plagiat este mai jos:

Deci omul este plagiator de profesie. I-am pus şi poza, pentru cazul în care nu ştiţi cum arată un plagiator de meserie.

ioan mang plagiatorul ajuns ministru al educatiei

Cum poate un asemenea ordinar să apară cu declaraţii publice, să facă afaceri cu statul, să-şi promoveze familia, etc. Ştiindu-te un hoţ, cum poţi să accepţi să fii numit ministru al educaţiei ? Acum să vedem cum se aplică îşi aplică legea şi i se retrag îşi retrage toate titlurile academice care i-au fost acordate !

Actualizare 10 mai 2012 – 06:30

Pe site-ul Antena 3 nu apare nici macar un cuvânt despre acest subiect extrem de interesant. Nici pe Antena 1 nu este nimic. Gâdea, probleme ? Ia cu pâine !

Ce mi se pare halucinant, este că stimabilul domn Mang încearcă să pozeze în victimă, prilej cu care declară că-l va da în judecată pe Boc pentru calomnie. Cum poţi să nu îţi dai seama când eşti penibil ?

Voi lua toate lucrarile publicate de acest domn şi voi genera rapoartele de plagiat. Totul va fi public. Asta ca să aibă şi material pentru proces domnul … Mang. Deci, revenim !

Actualizare 10 mai 2012 – 07:10

Aşa cum am promis, revenim cu dovezi ale plagiatului. Pe site-ul ăsta http://ace.ucv.ro/sintes11/Volume2/4%20COMPUTERS%20ENGINEERING/ găsiţi două lucrări cu prim autor Erica, la una dintre ele coautor este Ioan. Mang ambii … Acum nu ştim dacă Erica a plagiat, sau doar Ioan. Dar fiind coautori, ne gândim că au ştiut ce au făcut. Apropos, Erica este şi ea mare profesor universitar de talie mondială. Să le luăm pe rând:

Primul articol este (ce-o fi însemnând “CRYPTANALISE” ?):

Iar raportul de plagiat arată aşa:

Cel de-al doilea articol:

Şi raportul de plagiat:

După cum se observă din cele două rapoarte, ambele lucrări sunt copiate cuvânt cu cuvânt din alte articole.

Senzaţie de greaţă ? Luaţi cu pâine !

Actualizare 14 mai 2012 – 14:30

Mi-a scăpat la prima lectură, dar am fost curios să verific proprietăţile documentului PDF (cel cu CRYPTANALISE). Vă surprinde să vedeţi că documentul a fost creat de Erica în 2003 ?

mang_proprietati_articol_plagiat

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.