ponei cu svastica si papion

Miercuri, 20 Iunie 2012 | 0 Comentarii

Poneiul fascist cu svastică – prezent la expoziţia intitulată “Freedom for Lazy People” din SUA despre România şi organizată de Institutul Cultural Român – ICR, revine în actualitate. Nişte domni care – spun ei, reprezintă intelectualitatea din România au organizat un miting de protest impotriva preluării controlului ICR de către Parlamentul României. Au numit simbolic manifestaţia “Mişcarea papioanelor“. ICR era până nu demult în subordinea directă a preşedintelui României, acum şi vremelnic Traian Băsescu.

Vă mai amintiţi de căluţul roz cu svastică pe el şi cu un os în fund ? Da, el a reprezentat România la expoziţia din SUA. Acum nu ştim dacă svastica, osul sau căluţul ne reprezintă mai bine …

ponei fascist cu zvastica

Cei de la USL au considerat că unii oameni plătiţi de ICR au făcut campanie pentru PDL şi pentru Traian Băsescu, mulţi dând cu limbuţele lor maro şi catifelate prin locurile moi ale sus-numiţilor. Şi asta în public, la ore de maximă audienţă, pe posturile de televiziune prietene.

Revenind, la “Mişcarea papioanelor” a participat şi MRU, adică Mihai Răzvan Ungureanu. Îl vedeţi, cu papion, în poză. A fost păzit – conform legii, de către SPP în timpul participării la miting.

miscarea_papioanelor_mru_la_miting

La miting au participat şi contra-manifestanţi, adică unii care s-au prins că Horia Roman Patapievici – directorul ICR, este un distins intelectual.

miscarea_papioanelor_contramanifestanti

Au trecut mai bine de 20 de ani de la lovitura de stat din Decembrie 1989 şi nu sunt sigur că sunt foarte mulţi cei care au înţeles ce li se întâmplă. Dovadă că Patapievici se explică într-un mod halucinant.

El ne comunică faptul că afişarea svasticii în SUA este permisă.

Mai sunt şi alte capodopere care au făcut parte din expoziţie. Pentru exemplificare:

expozitie_icr_02

expozitie_icr_03

Colecţia completă o puteţi vedea aici.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.