politistul educator fara carnet

Joi, 3 Aprilie 2014 | 1 Comentariu

Ştirea este seacă şi în acelaşi timp halucinantă:

Un ofiţer de la Poliţia Rutieră a fost prins cu un permis de conducere fals în urma unor verificări interne. Ofiţerul este responsabil cu educaţia rutieră, în cadrul Direcţiei Poliţiei Rutiere din IGPR, şi nu a avut niciodată permis de conducere. Cu toate acestea, în trecut, a însoţit coloanele oficiale ale demnitarilor români şi a avut maşină de serviciu.

Deci omul a avut maşină de serviciu, a însoţit coloane oficiale, a educat rutier numeroase persoane. Un serviciu călduţ şi liniştit. Una e să stai în stradă cu infractorii şi cu totul alta să educi. Chiar şi rutier. Asta totul până într-o zi, când nişte colegi curioşi au căutat prin baza de date cu permise şi, surpriză, ofiţerul nostru nu are permis. Oficial e mai interesant … au vrut să-l treacă la circulaţie:

Faptul a fost descoperit de colegii săi care, dorind să îl treacă de la departamentul Educaţie Rutieră la Circulaţie, i-au verificat actele.

politisti-rutiera

Ştirea video o puteţi urmări aici iar cea completă aici.

P.S. Vă mai amintiţi de povestea cu poliţist şi colegi. Ei, este cam în acelaşi stil şi aici – au început să se urmărească şi să se toarne între ei. E totuşi un pas înainte.

Un comentariu la “politistul educator fara carnet

  1. Avatargabi a comentat:

    probleme de astea vor fi intotdeauna pentru ca nu exista proceduri clare; iar sistemul birocratic utilizeaza mai multa hartie decat biti de informatie …
    oricum e tare stirea.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.