politist in actiune

Miercuri, 1 August 2012 | 5 Comentarii

Un şofer a fost oprit în trafic. Până aici nu este nimic spectaculos. Şoferul nostru s-a apucat să filmeze cu telefonul mobil dialogul cu poliţistul, refuzând să se legitimeze. Refuzul şoferului l-a enervat la culme pe poliţist şi l-a determinat să ia măsuri. Asta înseamnă să-l aresteze pe suspect. Urmăriţi în film:

Get the Flash Player to see this content.

Din punctul meu de vedere, dacă şoferică al nostru era în America, acum era fix la arest, fără posibilitatea de a posta filme pe net. Asta dacă nu cumva poliţistul îi găurea un pic fundul. Ne-am obişnuit să fim şmecheri, să credem că noi cunoaştem şi ştim.

Dacă aveţi răbdare puteţi citi şi ce scrie şoferul în postarea filmului. Dupa modul în care se exprimă în scris putem presupune că era un pic nervos … sau nu?

Politistul din imagini ma observa in trafic si sare ca din gura de sarpe in fata masinii cu niste gesturi prin care personal cred ca se opresc oile pe la stana, nicidecum un semnal conventional prin care se opreste o masina. Eu semnalizez si opresc pe dreapata regulamentar (desi la acel semnal nu ar fi trebuit) si vine foarte agresiv la masina si imi cere documantele personale pe care nu le aveam asupra mea, acestea aflanduse in autoturismul personal (am fost oprit conducand masina unui prieten). Ii aduc la cunostinta faptul ca nu le am asupra mea si ii cer la randul meu sa se legitimeze, acesta refuzand categoric si devenind mai agresiv. Pe bancheta din spate erau cateva acte (facturi, comenzi de transport, balante de contabilitate) pe care acesta lea obeservat si a incercat sa deschida portiera din spate (insa aceasta are o problema) si a fortat-o in adevaratul sens al cuvantului… Vazand acestea am blocat toate 4 portiere deoarece am mai fost victima unui abuz comis de politia rutiera insa nu am avut dovezi… dupa care am scos telefonul si am inceput sa filmez… mai departe puteti vedea ce sa intamplat… Politia Romana – “Siguranta si incredere” Personal nu consider ca este o infractiune sa nu ai asupra ta documentele personale si din punct de vedere legal sunt convins ca nu este o infractiune! Dupa ce m-au arestat mau dus la politie unde un alt “agent” mia extras telefonul din buzunar si a inceput sa caute filmuletul in telefon insa nu era prea priceput dar totusi reusind sa citeasca sms` urile personale si sa vada cateva fotografii personale… intr-un final a gasit si filmuletul insa acesta nu putea fi sters fara a avea parola pe care doar eu o stiam. A mers cu telefonul intro alta camera…la conectat la un computer si a incercat sa formateze cardul de memorie (fara succes insa deoarece si aici ii cerea o parola). A reusit insa sa descarce filmuletul in computerul lor. Mentionez ca am depus plangere penala impotriva celor 3 agenti si consider ca voi avea castig de cauza deoarece mi-au fost incalcate mai multe drepturi… nu cred ca violarea corespondetei electronice si violarea informatiilor digitale cu caracter personal nu va fi pedepsita… Dati-va si voi cu parerea!

Dacă cumva câştigă procesul vă anunţ.

5 comentarii la “politist in actiune

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Dupa ce l-a injurat pe politist castiga sigur ! Politia era cu martor, cu camera de pe masina pornita, etc.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Avatarmihaela a comentat:

   Tara se duce de râpa pentru ca-i populata de prea multi tupeisti cretini ca ala din exemplul de mai sus!
   Ia sa vrea tot românul sa cunoasca si sa respecte legea, sa vezi cum s-ar schimba situatia.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.