politica e pentru profesionişti

Duminică, 30 Octombrie 2016 | 2 Comentarii

PNL l-a pus cap de listă la Senat pe medicul Leon Dănăilă. Până la urmă nici nu contează partidul care l-a pus. Mi se pare o mişcare extrem de proastă, atât pentru medic dar mai ales pentru ţară (din punct de vedere al pacienţilor). Medicul, pentru că el se pricepe să opereze creiere – a făcut asta o viaţă, nu are ce căuta în politică. Pentru că nu se pricepe la politică şi pentru că el face extrem de bine ceea ce face. Pentru ţară e proastă alegerea. Un om care a făcut o meserie timp de 50 de ani, care nu are nici o legătură cu legile, cu regulamentele, cu procedurile şi cu ce se mai lucrează într-un Parlament (al oricărui stat vreţi voi), nu are cum – la o vârstă atât de înaintată, să se obişnuiască cu noua meserie. Pentru că a fi politician este o meserie. În alte state există şcoli care pregătesc politicieni.

acad-prof-dr-leon-danaila

Unde poate fi “folosit” medicul? Simplu, există comisii care propun bugete, legi, ordonanţe şi alte documente din domeniul medical. Acolo medicul (oricare ar fi el) poate să aibă un punct de vedere, poate comunica ceea ce nu merge bine – din punctul lui de vedere – în locul în care profesează.

De ce a fost pus pe listă de PNL? Simplu, pentru a atrage voturi. Pentru că în spatele lui pe liste se ascund penalii, oamenii care nu au făcut nimic la viaţa lor, oameni care au devalizat bugete ale unor instituţii, oameni care au propus legi proaste, care nu se pot aplica. Oameni de nimic.

Medicul:

Urmăriţi-l cu atenţie şi încercaţi să vă imaginaţi cum va face Leon Dănăilă faţă mizeriilor din Parlament. Omul a operat 40.000 de pacienţi. Pe creier. Atât.

leon-danaila-metrou

Fotografia de mai sus este făcută de nişte “ziarişti”, cu medicul în metrou. Pentru că Leon Dănăilă merge cu metroul. Cretinii au fost miraţi.

Priviţi de la minutul 6:00 în clipul de mai jos cum explică, chiar Leon Dănăilă, de ce un medic bun nu e neapărat un bun manager:

Nu cred că mai e nimic de comentat.

2 comentarii la “politica e pentru profesionişti

  1. Pingback: leon dănăilă reclamat pentru discriminare | OmRau - Blog de om nervos

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.