poliomelita eradicata in india

Vineri, 17 Ianuarie 2014 | 6 Comentarii

După retragerea din fruntea Microsoft, Bill Gates s-a implicat în mai multe proiecte umanitare. A înfiinţat o fundaţie, Bill and Melinda Gates Foundation, prin care derulează proiectele. Am citit de-a lungul ultimilor ani că a avut mai multe proiecte de vaccinare, inclusiv împotriva poliomelitei.

bill-gates-foto-2013

Iată că eforturile sale au dat roade, în India nu s-a mai înregistrat nici un caz de poliomelită în ultimii 3 ani.

polio-india-eradicated

Este unul dintre exemplele de oameni care au adunat suficientă avere şi întorc spre societate o parte din ceea ce au agonisit. În font, ne naştem dezbrăcaţi şi murim tot aşa.

Proiectele în care fundaţia lui Bill Gates a contribuit au avut ca beneficiari locuitorii ţărilor sărace. Un astfel de proiect este o toaletă revoluţionară care nu necesită apă curentă şi nici scurgere.

Respect Bill Gates!

6 comentarii la “poliomelita eradicata in india

 1. Liv a comentat:

  Bill Gates câștigă mult mai mult acum din această fundație, să nu uităm că una dintre cele mai bune afaceri e cea cu medicamente (toți avem nevoie de tratament cândva), plus poate fi sponsorizat de marile companii farmaceutice și poate să nu investeasca nici un dolar, dar nu asta e important.

  Bine a ajutat la stoparea unei boli e … de bine.

  Lucrul ce mă ingrijorează e faptul cu aceste organizatii umanitare sau ONG-uri care se implica prin alte tări sărăce sau pe unde sunt tot felul de boli și vin cu tot felul de vaccinuri sau cu medicamente netestate încă.
  Să luăm de exemplu: o țară oarecare a suferit un dezastru natural, cu multe sau mai puține victime, intre timp alte țări se oferă să ajute cu alimente, cu medicamente, e de respectat gestul lor.
  Dar vine intrebarea mea:

  De unde știu eu (sau conducerea acelui stat) că in acele alimente sau in acele medicamente nu s-a introdus intenționat un virus sau o bacterie, care poate își face efectul peste câțiva ani?

  În asemenea momente de urgență nu mai stă nimeni sa facă analize să verifice situația lor. De exemplu SIDA in Romania cum a apărut, sau in alte state cum ar fi alte boli incurabile.

  Părerea mea este că BIll Gates e doar de imagine să prindă la public, dar în spate se află un plan organizat de alți jucători.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Stiu, teoria conspiratiei. Crezi ca alimentele pe care tocmai le-ai consumat le-a verificat cineva?

   Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

  2. omrau.ro Post author a comentat:

   De-ai stii cati comenteaza fix ca tine pe pagina de Facebook a fundatiei lui Bill Gates … Cate fapte similare ai facut in viata ta? Sigur, pastrand proportiile. Nu, daca ai dat 1 leu unui cersetor nu se pune!

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.