plagiat la ponta

Luni, 18 Iunie 2012 | 7 Comentarii

Dacă aveaţi cumva senzaţia că Băsescu doarme pe malul mării pe plaja de la Neptun, trebuie să ştiţi că nu este deloc aşa. L-a numit pe Ponta prim ministru, dar concomitent i-a dat startul lui Funeriu să-i analizeze opera ştiinţifică.

victor_ponta_acuzat_plagiat

Credeţi că degeaba i se adresa Băsescu lui Ponta acum câteva zile cu “… dottore” ?

“Iar pe de altă parte vii şi spui că eu vreau să am o bună relaţie cu preşedintele şi mai ales o relaţie de respect. Când eşti doctor în drept, eşti tare. Dottore!“, a spus Băsescu în finalul conferinţei de presă de la Palatul Cotroceni, apoi a început să râdă.

articol_nature_ponta_plagiat

Oamenii lui Funeriu au documentat problema şi au publicat în revista Nature un mic articol legat de subiect. Adică despre un posibil plagiat în lucrarea de doctorat a primului ministru.

La fel s-a procedat şi în cazul lui Ioan Mang, acuzat şi el de plagiat după 30 de secunde de la nominalizare. Şi Ioan Mang a avut un articol dedicat in revista Nature. Articol scris de Funeriu … nu de Mang.

Ştiţi cine a fost conducătorul de doctorat a lui Victor Ponta ? Aţi ghicit, este vorba despre Adrian Năstase. E ca în Croitoraşul cel Viteaz … şapte dintr-o lovitură !

Actualizare 18 Iunie 2012 – ora 23:42

Victor Ponta răspunde arogant la acuzele aduse. Nu a gasit un consilier care să-i explice că revista Nature nu poate fi luată în râs ? Nici măcar de către un prim ministru !

Actualizare 19 Iunie 2012 – ora 12:32

Domnul Adrian Năstase, conducătorul de doctorat, încearcă o explicaţie pe blog-ul personal. O puteţi citi şi comenta aici.

Actualizare 19 Iunie 2012 – ora 15:02

După cum era de aşteptat, a apărut şi documentul întocmit “… de un anonim” în care se regăseşte o comparaţie în oglindă între porţiunile originale şi cele plagiate. Sursa: www.evz.ro

7 comentarii la “plagiat la ponta

 1. AvatarCamil a comentat:

  Până publică Nature, Hotnews, Funeriu sau Turcescu dovezile plagiatului, dacă există așa ceva, Ponta și ai lui ar trebui rapid să propună în Parlament suspendarea președintelui pentru întreaga activitate, așa ca la Oscar. În câteva săptămâni avem referendum și, după, Băse, ca să nu se mai plictisască, să tot dea declarații la Parchet în dosarul “Flota” proaspăt redeschis.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Nu cred ca va iesi figura cu suspendarea, asta daca va fi incercata. Trebuie si referendum … e complicat. Explicau mai multi, inclusiv din actuala putere, ca e complicat si instabilitatea produsa ar dauna grav tuturor.

  1. AvatarCamil a comentat:

   Ponta mai are și alte probleme din trecut legate de moartea suspectă a procurorului Panait. El și-a asumat la un moment dat postura de marionetă a lui Năstase și asta îl urmărește și acum. Posibil să-l coste cariera.

 2. Avatarion nelegiuitu a comentat:

  mah oameni buni….ponta cu mufa lui, isi da cu stangul in dreptul de trei ori pe zi si odata pe noapte :)) in curand va fii de ras in fata la toata europa, de nu`l mai baga nimeni in seama.
  La comanda lui crin -un visceral nevroptic, vrea sa para pitbull, dar nu-l prinde ca n`are stofa, si se face de kk.

  Răspunde
 3. Avatardinu a comentat:

  Ponta este inconstient in demersul lui cu suspendarea lui basescu.Se duce si piraste peste tot?!nu stie ca cine piraste este discreditat! ce vor spune cei de la consiliul europei?il vor felicita? Vor ride si il vor exclude.Ne face de ris,pe noi pe toti romanii! Nu vreau sa ma reprezinte un asemenea om.Dupa ce a plagiat,spune ca nu? dupa ce s-a dovedit de cei din strainatate ,el spune ca nu?Il vor Crede pe el cei din europa?RUSINE.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.